Zarabiasty mecz ;) Brozek,Grosicki i Franek(oczywiscie :lol: ) i Jaga prowadzi
Wersja do druku
Zarabiasty mecz ;) Brozek,Grosicki i Franek(oczywiscie :lol: ) i Jaga prowadzi
Takie mecze ekstraklasy chcę się oglądać, wysokie tempo, piłka jak po sznurku, mnóstwo sytuacji i pięknych akcji, fajne gole, dobre interwencje bramkarzy itd. Pierwsza bramka (w 3 minucie!) z niezłej akcji wiślaków, parę podań, wrzutka i gol z główki. Już za minutę akcja Jagielloni, fantastyczne dośrodkowanie Lato (nie wiem, jak to odmienić :lol: ), jak rzucone z ręki i chyba 1 bramka Grosickiego z główki ;) a potem karny i profesor Frankowski tak zwiódł bramkarza, że morda sama się cieszy :D ale te sytuacje, zwód Grosickiego, który jednym zagraniem położył na murawę 3 wiślaków :lol: genialne podanie do Grosickiego, który przelobował Pawełka i został przez niego sfaulowany, czerwona kartka i wchodzi rezerwowy bramkarz z kontuzją :lol: gol byłby pewny, gdyby nie te przewinienie. Potem ten minimalny spalony debiutanta Jagi, parę bomb blisko okienka, jak ta Małeckiego i Lato, strzał Małeckiego i na końcu ten słupek po strzale bodajże Brożka (ale mogę się mylić), eh. I pochwała dla Wisły za grę w dziesiątkę. Ale Jaga zasłużyła na zwycięstwo, twierdza Białystok nie do ruszenia. Jak Jaga poprawi skuteczność, to będzie bardzo godnie prezentowała nas w lidze mistrzów - pucharach. Wisła w sumie też odżywa, zaczyna grać lepiej, Polonia wiadomo, szalony prezes klubu, zobaczymy jej kolejny mecz. I czekam cały czas na zgranie Legii. Ogólnie szykuje się ciekawy sezon, liga chyba rośnie w siłę.
http://www.youtube.com/watch?v=Qb4piINF_xk - 4 kolejki + 4 mecze, a już tyle fajnych bramek, ta pierwsza wymiata :D ale niektóre główki też miażdżą.
i tak przy okazji, bo wzięło mnie na sprawdzanie bramek ekstraklasy - http://www.youtube.com/watch?v=xU19tB62 ... re=related 2 strzelona przez Marka Garncarczyka to po prostu :shock: ciekawe, co tam bramkarz mówił do siebie, ale na pewno był zszokowany.
Bardzo mnie cieszy, jak Wisła Kraków przegrywa, wiem, to złe :lol: tyczy się, to także Legii Warszawa, każdy pogromca, tych zespołów, jest dla mnie sympatycznym klubem...Jagiellonia pokazuje, już drugi sezon, podobnie jak wiele lat temu, gdy wychowała sobie pokolenie Frankowskiego ( jest przecież Frankowski z tamtej szkoły), że można bez szarpania pieniędzmi, z mądrym trenerem, i zespołem ludzi, którym się chce :)
No i mamy prawidłowego lidera. Meczu nie oglądałem ale na pewno nie odmówię sobie zobaczyć bramek w jakimś programie ew. na youtub`ie :) Jeszcze tylko Lech i będziemy mieli ładną tabelę ;)
Każdy to Powie
TORCIDA rządzi w Krakowie
Każdy to Powie
TORCIDA rządzi w Krakowie
No z niczego żeście mecz wygrali hehe , jak Cracovia coś nie zrobi z tą swoją obroną to rekord jakiś pobiją hehehe no tak fajniegrać z przodu a gdy tylko piłka wpada w ich pole karne to ... XD dobrze że kończą gre na suchych stawach i sie przenoszą na swój nowiutki stadion. Jop znowu dał popis na mało co a znowu by na nim wszyscy psy wieszali coś chyba tego stadionu nie trawi :lol:
No a dziś Zieliński wyrzucony, coś patrzę że sędziowie jakby zaczęli się nieźle bawić ze sztabem i zawodnikami Lecha ostanio Arboleda z kimś tam ze sztabu dziś Zieliński hehehe choć oczywiście nic nie dodając sędziemu bo dziś jak amator sędziował.
Barcelona przegrała na Camp Nou z Hercules 0:2 :lol: :lol:
http://img808.imageshack.us/img808/8168/fuckyeaq.jpgCytat:
Zamieszczone przez dawid96
A Real skromnie: 1:0, ale do przodu 8-)
Piękna i skuteczna gra ale wygrana 1-0 ;) Ahh ten Real...
Nie ogarniam tego, co robi Higuain... W tamtym sezonie ładował bramy za bramą teraz z 3 sam na sam w meczu nie potrafi skończyć choćby jednej.Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak