Nie mylisz się,miały być 3 "free-lc" jak to CA określało.Cytat:
Zamieszczone przez michu
Wersja do druku
Nie mylisz się,miały być 3 "free-lc" jak to CA określało.Cytat:
Zamieszczone przez michu
Przeszukałem forum i znalazłem taką informacje. Raczej nie będzie już grywalnych frakcji chyba, że nie chcą dawać o nich informacji w chwili sprzedaży pre-orderów z Dlc.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Pierwsze darmowe DLC to Pont, drugie to państwa greckie w preorderze, o trzecim nic nie wiadomo jeszcze
Ja nie liczę państw greckich w pre-orderze jako darmowego Dlc. Żeby mieć do niego dostęp trzeba kupić grę przed premierą w najwyższej cenie. Osoby kupujące po premierze nie będą miały do niego dostępu. Poza tym każdy wiedział, że w pre-orderze będzie Dlc jeszcze przed wypuszczeniem informacji o 3 "free-lc".
Nikt nie wiedział, że będzie DLC z państwami greckimi w preorderze zanim ogłosili darmowy Pont, bo tego nie ogłaszali. Pont był ostatnią "normalną" ogłoszoną frakcją, potem minęło trochę czasu i dopiero wypuścili informację o Grekach w preorderze.
Ależ będą miały - za jakiś czas za dodatkową kasę (bodajże 8 euro).Cytat:
Zamieszczone przez michu
DLC z kulturą grecką nie jest free-lc, tylko pre-order DLC, który za jakiś czas będzie normalnym płatnym DLC.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Trudno powiedzieć cokolwiek na ten temat w tej chwili, ponieważ znam wiele produkcji do, których developerzy dodawali do zakupionych przed premierowo gier darmowe DLC jednak nie oznacza to, że potem ukaże się w sklepach (szczególnie polskich) no chyba, że na steamie za 10 euro. Chociaż mam nadzieję że tak się nie stanie. :?Cytat:
DLC z kulturą grecką nie jest free-lc, tylko pre-order DLC, który za jakiś czas będzie normalnym płatnym DLC.
I tak są gry, w których DLC po miesiącu albo kilku stają się darmowe. Nie wiem jak to będzie z RomeII, ale trzeba czekać.
Wcale nie tak trudno. Tak było w przypadku Empire TW, Napoleon TW (najdłuższy okres oczekiwania) i TW Shogun2... Na Twoim miejscu porzuciłbym ową nadzieję.Cytat:
Zamieszczone przez geralthh
SELEUCYDZI GRYWALNI!!!
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War:_R ... id_Faction