Higuain w tamtym sezonie mógłby strzelić i 100 bramek gdyby nie to, że marnował większość. Zdarzały mu się i będą mu się zdarzać takie mecze jak z Osasuną. Nic nowego jeśli chodzi o Higuaina.Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Wersja do druku
Higuain w tamtym sezonie mógłby strzelić i 100 bramek gdyby nie to, że marnował większość. Zdarzały mu się i będą mu się zdarzać takie mecze jak z Osasuną. Nic nowego jeśli chodzi o Higuaina.Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Ale na mistrzostwach grał jako tako dobrze :P
Barcelona dostała kubeł zimnej wody, po tych wszystkich sukcesach klubowych i udanych mistrzostwach świata spodziewali się, że zmiotą Herculesa... Na dobre im to wyjdzie IMO.
Mi w fifie też nie może trafić do bramki :lol:Cytat:
Ale na mistrzostwach grał jako tako dobrze :P
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html
Jestem zachwycony, moje podłe, małe ego się cieszy. Legia do 1 ligi... :lol: Z kolei mój ulubiony klub zremisował, brakuje im szczęścia, ale jak już zapewne znają wynik, to też mają radochę :)
Cytat:
Ruch Chorzów pokonał Legię Warszawa 1:0 (1:0) w meczu 5. kolejki piłkarskiej Ekstraklasy. Legia przegrała w ten sposób już trzeci mecz w sezonie, a Ruch u siebie pozostał bez straty punktów.
No to już można kończyć lige po co mamy dalej grać :mrgreen:
taki podniecony dawno nie byłem , jeszcze 3 laata temu walka o ektraklase wchodząc do niej mysląć jedynie o utrzymaniu a tu bęc hehe jak to Probierz teraz w lidze+ekstra mówi celem tylko mistrzostwo ^^
ciekawi mnie jak teraz wygląda Wojciechowski i co jutro usłyszymy w mediach bo ten człowiek działa jak wulkan.
Popieram ta wielce madra propozycje :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
Brawo dla Korony za wypunktowanie Dyskopolo bo My mamy Lidera do nastepnej kolejki lecz jesli to sie przedluzy do konca obecnego sezonu nie mam nic przeciwko takiemu scenariuszowi ;)
Mozna powiedziec ze ta kolejka byla "czarna kolejka" dla ekip z Krakowa i Warszawy...jak widac pieniadze to nie wszystko(no Cracovia to juz co innego) :lol:
Wole nie być w skórze Bakero ;)Cytat:
ciekawi mnie jak teraz wygląda Wojciechowski i co jutro usłyszymy w mediach bo ten człowiek działa jak wulkan.
Wojciechowski albo go wywali albo zrobi taki wykład którego wole nie słyszeć :lol:
Ja na miejscu Bakero sam bym odszedł bo ten pajac Wojciechowski nie ma pojęcia co robi niech sie lepiej zajmie dalej zbijaniem fortuny bo do tego ma jakąś cmykałkę a swoją drużyne odda w dobre ręce się nie wtrącając, hehe ale najlepsze były ujęcia właśnie kamery na Wojciechowskiego i jego towarzyszy dookoła :lol:
W pełni się zgadzam z tym.
Niech Wojciechowski sam se po prowadzi drużynę i niech Bakero tak go pilnuje, nie wytrzyma 1 meczu :lol: