A kim grasz? może masz wojne z sojusznikiem papieża lub frakcjii z której on pochodzi?
Wersja do druku
A kim grasz? może masz wojne z sojusznikiem papieża lub frakcjii z której on pochodzi?
AI oryginalne. Poziom medium/medium. Gram Polską. Właśnie zabiłem papieża, gdyż nie mogę dopuścić do sytuacji, w której któryś z moich sojuszników wypowiada wojnę Niemcom. Ogólnie papiestwo nie ma żadnych wrogów (jedynie niepodległe królestwa), ani sojuszników. Co ciekawe, nawet Niemcy mają u papieża dwa krzyże.
Zagraj na megasubmodzie, dziś będzie nowa instalka.
Już od bardzo dawna mam wielką ochotę zagrać na nim, ale najpierw chce skończyć tą kampanię, bo wiem że nie będę mógł jej kontynuować na megasubmodzie :/ Dlatego teraz wziąłem się w garść i prowadzę burzliwą politykę podbojów :DCytat:
Zamieszczone przez Araven
viewtopic.php?f=367&t=12871 oto link do nowej drugiej Instalki Polskiego Megasubmoda z 21.04.2013 roku.
mam pewien problem - dochodzę do 8 tury i trach. Wyrzuca mnie z gry . próbowałem wcześniejsze save'y - niestety za każdym razem na 8 turze mam crasha.
mógłby ktoś spróbować "przeskoczyć" tę turę ?
http://www.sendspace.pl/file/f72db6daa10b5ec35ce1ba2
Gram na Bellum z submodem muzycznym.
dzięki i pzdr
Marne szanse, by ktoś grał tylko z submodem muzycznym, dlatego zacznij od nowa najlepiej. Rób co kilka tur dwa, trzy zapisy pod różnymi nazwami.
Edit: Chyba, że jednak Ktoś ma taką kombinację i puści Ci tego sava.
no problem w tym ,że robię min 2 save w turze ,
Cofnąłem się nawet o 2 tury wstecz i niestety za każdym razem to samo...
planuję zacząć od nowa i przejść szybko do tej feralnej tury i sprawdzić czy też mnie "wyrzuci" ...
Nim zaczniesz usuń map.rwm z data/world/maps/campaign/custom i z każdej z 4 kampanii usuń ten plik. Jaka kampania i jaka nacja?
Witam
Czy można sobie tworzyć księżniczki jakoś, mam aktualnie 14 członków rodziny w sensie generałów i nie mam ich ożenionych nawet księcia.Nie ciesze się wyśmienitą reputacją więc ozenienie sie z jakąś księzniczką z obcego rodu nie wchodzi w rachubę.A gdyby nawet się udało to pozostaje jeszcze 13 nie ozenionych.