-
Re: Piłka Nożna
Wracając do OE :D Ktoś oglądał Lecha i Śląsk ? :D Ładny mecz i bramki ;) Gra Lecha zadawalała :P W drugiej połowie, ładne składne akcje i kilka dobrych prostopadłych podań no i niezniszczalna super szybkość Wichniarka, który po wejściu na boisko wyprzedzał rywali, aż miło :D
-
Widziałem tylko gole. Pierwszy (chyba)
raz widziałem że Peszko dobrze wykonał rzut wolny.
-
Ja widziałem mecz w którym wiele razy to Śląsk prowadził mecz, oczywiście wszystko w meczu popsuł sędzia ale co nie zmienia faktu że był to mecz bardzo wyrównany tylko po tym meczu nie widze jakoś Lecha narazie w LE bo to jeszcze torche dużo nie to, no mogę się mylić.
-
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/wie...wiadomosc.html
Ja osobiście nie wierze że Manchester o tak odda swojego najlepszego piłkarza (chociaż oddali przecież Ronaldo)
-
Takie newsy to codzienne wychodzą.
-
Beka z Legii :lol: to musi być podpucha, bo nie wierzę, szczególnie ten bramkarz, on miał być najlepszy w lidze chorwackiej? albo jakiś przekręt i to jest sobowtór. Wojciechowski ma za swoje, czepianie się remisu po kilku kolejkach i byciu liderem, brawo, teraz niech zatrudni Janasa, który nie wróci już Polonia na podium. Korona świetnie, 3 gole, w tym 2 Niedzielana, zawodnik o takiej skuteczności przydałby się w reprze, bo sytuacji miał by tam 3x więcej niż w klubie, i Grosicki od początku meczu a nie, nawet na pomocy. Strzał Peszki świetny, ogólnie fajny mecz, Lech daje radę, a to z autami w doliczonym czasie gry, dobry pomysł, propsy :lol: :lol: Cracovia w miarę z przodu, ale z tyłu :lol: GKS w słabszym stylu, ale znowu wygrywa i chyba będzie się liczył, jego trener chyba ćwiczył wysławianie się na konferencji, bo lepiej mu to szło, nie dziwię się temu posunięciu :) trochę zbyt wyrównana jest ta liga, z jednej strony są emocje, ale z drugiej niektóre kluby i tak nic nie ugrają i lepiej, jakby te czołowe pozyskały najlepszych grajków w lidze i powalczyły w pucharach.
-
Antolovic to potencjalnie najlepszy z transferów Legii. Za 2 lata powinien być najlepszym bramkarzem w tej części Europy.
Odnajdowanie i szlifowanie bramkarskich talentów to w Legii cholernie mocna strona. Problem z Antolovicem jest taki, że jest on jeszcze młody, a w przeciwieństwie do innych świetnych bramkarzy, którzy wybili się w Legii, został rzucony od razu na głęboką wodę, do pierwszego składu - jego poprzednicy sporo czasu się szkolili i siedzieli w rezerwach, zanim stawali między słupkami w meczach Ekstraklasy.
-
Bakero poleciał ze stanowiska...
-
I tak nie jestem przekonany co do bramkarza, wg mnie nigdy nie będzie on bardzo dobry. A co do Bakero, to ten idiota Wojciechowski się doigrał, teraz może pomarzyć o mistrzostwie przez swoje zaślepienie i i głupotę.
-
Tak samo uważam teraz w zespole wejdzie nie przyemny duch na 3 tygodnie co najmniej znowu nowa taktyka nowego trenera nowe cwiczenia itp i znowu polonia straci z 4 tygodnie