Nie bardzo wierzyłem iż uda się to zrobić do wersji 1.0 a jednak. Świetna robota !
Wersja do druku
Nie bardzo wierzyłem iż uda się to zrobić do wersji 1.0 a jednak. Świetna robota !
Czy jeśli chodzi o te ikony jednostek to są one do wszystkich nacji? Chciałbym je ściągnąć a nie lubię mieszanin.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Zmieniliśmy wszystkie ikony występujące w grze, a co do pobierania ich, to nie będzie takiej możliwości, gdyż będą one już dodane do moda w wersji 1.0.
Nie pozostaje mi nic innego tylko dostosować stylistycznie swoje ikony historycznych legionów do Waszego poziomu :D
Rafkos, pełna rewelacja. Pełna rewelacja. Nie wiem co można jeszcze napisać. :)
Jeszcze bardziej czekam na pełną wersję moda.
O to supcio właśnie się miałem pytać gdzie je można pobrać :)
Ostatnie pytanie. Czy jest tu ktoś kto zna się na modowaniu lub ogarnia pliki z Dei w pack file manager?
Chodzi mi o to gdzie znajdę pliki odnoszące się do starzy jednostek kawalerii? A także inne statystyki. Z góry dziękuję!
W db, bodajże land_units_tables ale dla pewności sprawdzę wieczorem.
A kojarzy ktoś, czy istnieje jakaś encyklopedia tego moda? Żeby zobaczyć, co dają kolejne poziomy budynków i jakie jednostki można będzie werbować po zbadaniu technologii.
Na pewno jakąś jest tylko nie pamiętam gdzie jej szukać. Ja ją znalazłem gdzieś na dziale moda na twcenter