Ma być tyle zmian, ze odpuściłem całkiem Romka i czekam, sycąc się w międzyczasie CK 2. ;)
Wersja do druku
Ma być tyle zmian, ze odpuściłem całkiem Romka i czekam, sycąc się w międzyczasie CK 2. ;)
Hejka. Wydaje mi się że najnowszą aktualizacją naszego ulubionego moda :D jest wersja 0.96g1. Czy ktoś wie gdzie mogę znalezć informacje co ona wnosi nowego do rozgrywki??
Proszę bardzo:
Update Notes 0.96g1
- Wrath of Sparta campaign now compatible with DeI.
- Fixed some naval units using the wrong ship type.
- Fixed starting Colchis army traditions.
http://www.twcenter.net/forums/showt...-WoS-Campaign)
Polecam wstrzymać się od rozpoczynania nowych kampanii pod koniec tego tygodnia :) Mam również małą informację odnośnie spolszczenia, jest szansa, że zrobię je jeszcze przed premierą 1.0 i będzie dostępne w tym samym czasie, ale mam też pewne obawy co do świąt, jeżeli nie uda mi się go skończyć do końca tygodnia, to prawdopodobnie pojawi się ono z lekkim poślizgiem.
Rafkosie, Ty się zajmowałeś tymi nowymi unit cardami? Są świetne :P Może wiesz czemu po rozbudowie pól nie zmienia się mapa kampanii? W podstawce po rozbudowie pól, farm, widać je na mapie kampanii, w Dei jednak zniknęły i nie wiem co jest tego przyczyną. Chodzi mi o samą grafikę na mapie kampanii. :P
Tak :) Trochę roboty przy nich byłoCytat:
Rafkosie, Ty się zajmowałeś tymi nowymi unit cardami? Są świetne
Budynek nie został dopisany do jakiejś tabeli z efektami, najpewniej zostało to naprawione w 1.0, jeśli jest to oczywiście możliwe.Cytat:
Może wiesz czemu po rozbudowie pól nie zmienia się mapa kampanii? W podstawce po rozbudowie pól, farm, widać je na mapie kampanii, w Dei jednak zniknęły i nie wiem co jest tego przyczyną. Chodzi mi o samą grafikę na mapie kampanii. :P
Dzięki za wieści. Już nie mogę się doczekać wersji 1.0. Nie mogę uwierzyć że to już tak blisko:D
Chcemy wypuścić 1.0 znacznie wcześniej niż powinniśmy ze względu na coraz większą liczbę postów i tematów proszących o to, trzeba się liczyć z tym, że przez przyśpieszoną premierę będzie trochę bugów :(
Moim zdaniem nie powinniście im ulegać. Mod winien być wypuszczony w chwili ,gdy twórcy uznają iż jest w pełni gotowy. Po premierze będą pewnie głosy rozczarowania malkontentów że to czy tamto nie działa.
Również uważam, że nie powinniście wypuszczać niedopracowanej wersji. Teraz są głosy, żeby wydać jak najszybciej DEI 1.0, a później, jak się okaże, że jest zbugowana, to będzie lament i narzekanie.