Nie ma ktoś linka do włoskiego submoda, który przenosił grę tylko na bliski wschód, chciałem pograć kampanię full, a że mam wolnego kompa to na takiej kampanii tylko z chyba 7 frakcjami byłoby to możliwe.
Wersja do druku
Nie ma ktoś linka do włoskiego submoda, który przenosił grę tylko na bliski wschód, chciałem pograć kampanię full, a że mam wolnego kompa to na takiej kampanii tylko z chyba 7 frakcjami byłoby to możliwe.
http://mtwitalia.freeforumzone.leonardo ... d=10138890 masz link Campania Orientale to chyba było.
Piter jak nie chcesz się męczyć to może warto się zastanowić - laptop z dobrym CPU i GPU do 2000 zł: ASUS K56CB-XO098H i3-3217U 1.80GHz, RAM 4096 MB, HDD 500 GB, DVDRW, LED 15.6", nV GF GT740M - tylko czy na Windows 8 zadziała BC?
hehe, mam ważniejsze wydatki niż gry :D (a i tak nie mam na nie kasy :mrgreen: ) A jakbym miał 2000 przeznaczone na kompa to bym kupił nowy komputer z gwarancją ;)Cytat:
Zamieszczone przez radax
Może nie wyraziłem się jasno, ale propozycja dotyczyła najnowszego modelu laptopa, który dopiero trafia do sklepów i ja go nie sprzedaję, po prostu ostatnio porównywałem sprzęt i ten wydał mi się optymalny przy tej cenie do zastosowań o których tu mowa.
Zdecydowanie lepiej za 2000 już kupić laptopa i mieć możliwość grania we wszystko na full detalach płynnie, niż męczyć się z lapkiem za tą samą cenę ; D
Jaki macie sposób na dobre relacje z sojusznikiem ? Aktualnie pracuje nad polepszeniem relacji z Polską i Wenecją grając Węgrami.Dla Polaków mam prawa handlowe ,sojusz , położenie moich prowincji , 300 florenów/12 tur i mam 4/10 relacje , podobnie mam z Wenecją.Mamy te same religie więc nie wiem co mógłbym jeszcze im zaoferować, oddanie prowincji nie wchodzi w rachubę bo Niemcy męczą dupę.Głowę państwa mam ożenioną tak samo księcia więc nie mam już pomysłów jak mam im dogodzić.
P.S. Gram na Megasubmodzie.
Małżeństwo z ich księżniczką, walka z wspólnym wrogiem i silne państwo to najlepsze sposoby na podniesienie relacji.
Zachęcony wieloma pozytywnymi opiniami co do tego moda, nie mogłem się oprzeć by w niego zagrać :) Na razie rozegrałem kilka bitew i przedstawię moje spostrzeżenia na ich temat. Otóż świetne animacje śmierci zrobili, nie ma już tak że piechur padający pod kopytami klęka i się przewraca dopiero, tylko leci w tył. A koń który oberwie zrzuca jeźdźca i potem próbuje się podnieść, bardzo realistycznie. Modele wojaków są bardzo ładne i dopracowane, trzymają bardzo wysoki poziom. Widzę że jest sporo zakonów rycerskich, dla mnie to dobra wiadomość. Tylko jedno pytanie... co u licha robią lisowczycy w tych czasach? :)
W kwestii muzyki to trochę mało utworów, ale ciekawe bardzo, zwłaszcza ten z Trzynastego wojownika. Pobiorę sobie submoda to powinno być lepiej.
Najogólniej mówiąc, bardzo dobry i rozbudowany mod, co już zdążyłem zauważyć, mimo że grałem w niego jakieś półtorej godziny.
Jacy Lisowszczycy? Nie widziałem takich w Bellum a moda trochę znam. Poczytaj poradniki i używaj spolszczenia. Za jakiś czas sugeruję Megasubmoda.