Mody w różnych językach tak mają, jest to błąd gry już od Empire. Wyjścia są dwa, UPC project, który to naprawia, ale dla DeI chyba go nie ma i zwykła zmiana języka na angielski. Inaczej niestety się nie da.
Wersja do druku
Mody w różnych językach tak mają, jest to błąd gry już od Empire. Wyjścia są dwa, UPC project, który to naprawia, ale dla DeI chyba go nie ma i zwykła zmiana języka na angielski. Inaczej niestety się nie da.
Hmm... a u mnie DEI działa? No chyba że nie zauważyłem, że gdzieś nie ma napisów...
Hiya - just got confirmation that someone is now working on the guide (o polityce wewnętrznej) and should be out for public consumption late January! - Trish CA
NIe sądzicie, że coś będą z tym mieszać, skoro poradnik zamierzają wydać dopiero pod koniec stycznia?
Dla mnie to oznacza tylko jedno - wszelkie patche wpływające na kampanię skończą się z końcem stycznia, inaczej po co by wydawali przewodnik przedwcześnie?Cytat:
Zamieszczone przez smooqu
Co do Baktrii - czy są zauważalne zmiany w mechanice gry poprawiające zachowanie AI itd, czy to jest tylko samo dodanie nowego kraju?
Dodali tylko nową frakcją jako grywalną. Osobiście nie spodziewam się większych zmian w kampanii. Ciekawi mnie tylko jak wiele osób naciągną na DLC z Cezarem w Galii za 15 EUR ?
Na Zachodzie pewnie sporo, w końcu to dla nich godzina pracy (albo i mniej). U nas gracze muszą zastanowić się trzy razy i poczekać na promocję. ;)
Dla nich to jak 15 zł :)Cytat:
Zamieszczone przez marko1805
Cytat:
Zamieszczone przez Bojaki
Dostajemy 3 grywalne frakcje. Jedna z nich będzie grywalna w kampanii Cezara (Nerwiowie obok Rzymu, Arwernów i Swebów), a wszytskie 3 (Nerwiowie, Bojowie i Galatowie) będą grywalni w głównej kampanii.
DLC:
[youtube:f7143436]http://www.youtube.com/watch?v=rpJTaaGA_P4[/youtube:f7143436]
Osobiście kupię... jak gra będzie dla mnie grywalna. Myślę że tego 12 wypuszczą też dużą łatkę wraz z DLC...
ps. Optymalizacja już na moim kompie wygląda wyśmienicie :)
ps2. Teraz jak to oglądam.... Masakra. Więcej głupiego gadania niż pokazywania gry. Oby nie było bubla...
A i tak oficjalne forum Total War płonie :)Cytat:
Zamieszczone przez Bojaki
Jak ktoś jest zainteresowany tym DLC ale nie chce przepłacać to polecam mu http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/p ... -gaul-dlc/
12$ z voucherem GMG20-CV2W4-DSYBT, który jest dostepny dla każdego. ok. 36 zł to wg mnie całkiem akceptowalna cena.