Wszyscy czekają :P
Wersja do druku
Wszyscy czekają :P
Premiera za godzinę, jeśli dobrze pójdzie. Spolszczenie pewnie trochę się przesunie, dodane zostało 1700 linijek tekstu.
Super, świetna robota Rafkos :)
Divide Et Impera 1.0 wydane !
http://www.twcenter.net/forums/showt...2#post14275762
Ps. Ja spokojnie poczekam z tydzień, aż nowa wersja się ustabilizuje,pewnie jakieś bugi się znajdą:)
To teraz tylko spolszczenie :)
Ja pobieram i testuje ;D
Ja pracuję ;d koniecznie daj znać jak się podoba :)
Pograłem wczoraj z 30 minut i powiem tyle. Konia z rzędem temu, kto będzie w stanie dokończyć swoją rozpoczętą kampanię. Mocno pozmieniane są finanse. Po uruchomieniu save'a miałem przychód rzędu - 20000, gdzie na poprzedniej wersji w tym samym miejscu było + 7000. Musiałem Zredukować moje siły morskie aż o 3 floty a i tak mam -5000. O zredukowaniu sił lądowych nawet nie myśle, ponieważ prowadzę wojnę na 4 frontach. Dziś wieczorem będę musiał się przyjrzeć prowincjom. Trzeba będzie przerobić kilka z nich.
P.S Bardzo sympatycznie prezentują się karty jednostek :)
Nie rozumiem, po prostu "sztucznie" obcięli przychody?
Trudno mi powiedzieć, zbyt krótko grałem. Nie miałem czasu by zagłębić się w sytuację ekonomiczną moich prowincji. Zdążyłem tylko odeprzeć szturm i rzucić pobieżnie okiem. Tak czy inaczej różnica jest kolosalna. Ponad 27 000 to nie "pindziesiąt groszy".... Mam nadzieje, że zdołam opanować sytuację, by dokończyć kampanię....