Re: Dyskusja ogólna o grze Total War: Rome II
Nie chcę być niemiły ale ten temat to "Dyskusja ogólna o grze Total War:Rome II" i o ile jeszcze rozumiem, że można napomknąć o 1-2 modach tu i ówdzie to już zamieszczanie info o nowych patchach to dla mnie jakaś egzotyka skoro "oficjalna" wersja gry dostała osobny temat by był porządek. Piszę też bo coraz mniej i mniej widzę ten temat jako miejsce do porozmawiania o samej grze (vanilla).
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez pawelk198604
Co sądzicie o moim filmiku, to końcówka mojego ataku na Ateny, dałem do niego stosowną muzykę :D
masakra , gorszego shitu dawno nie widziałem :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Scooter
Cytat:
Zamieszczone przez pawelk198604
Co sądzicie o moim filmiku, to końcówka mojego ataku na Ateny, dałem do niego stosowną muzykę :D
masakra , gorszego shitu dawno nie widziałem :lol:
Wiem że to shit :D
Mój komputer ma problem z jednoczesnym uruchomieniem TW oraz FRAPSA, poza tym to mój pierwszy filmik z TW.
Jeśli ma się problem z poprawnym stworzeniem filmiku nie powinno się go publikować :) zwłaszcza z taką ścieżką dźwiękową :O
Cytat:
Zamieszczone przez smooqu
Zakładasz konto -> Dodajesz dodatek do koszyka -> klikasz checkout (przekierowuje Cię to do zamówienia) -> znowu klikasz checkout -> dopiero teraz masz okienko gdzie wpisujesz voucher -> klikasz add voucher -> dalej wybierasz metody płatności jakie Cie interesują.
Można płacić paypalem jakby co.
Aha jeszcze taka kwestia, a mianowicie, klucz do aktywacji na steam dostaje w dniu premiery na poczte mam racje?
Cytat:
Zamieszczone przez Sanvone
Nie chcę być niemiły ale ten temat to "Dyskusja ogólna o grze Total War:Rome II" i o ile jeszcze rozumiem, że można napomknąć o 1-2 modach tu i ówdzie to już zamieszczanie info o nowych patchach to dla mnie jakaś egzotyka skoro "oficjalna" wersja gry dostała osobny temat by był porządek. Piszę też bo coraz mniej i mniej widzę ten temat jako miejsce do porozmawiania o samej grze (vanilla).
Pozdrawiam
Bo traktuje ten mod z większym szacunkiem niz oficjalne patche :D Chociażby przez fakt, że Selea naprawił bug z formacjami, który CA nie może od początku premiery naprawić i po licznych skargach zostało to po prostu przez twórców wyłączone z powodu braku pomysłów jak to poprawić, a tu patrz, jakiś modder za darmo i w wolnym czasie to naprawia ;)
Dlatego bardziej czekam na to co ten mod przyniesie niż ja jakieś mini dodatki w stylu Cezara w Galii ;)
A tutaj mega info do wersji 0.6, na która przyjdzie nam sporo czekać, jednak warto ;)
Cytat:
A note on the update (v0.6):
More than 100 new units are coming (in total, from completely new ones to duplicates of vanilla made differently for the factions they have to work in to mercenaries) for Hellenic factions, of which 69 will be COMPLETELY new.
You will have fun I'm sure. After we will have done the Hellenic Factions we will go to Barbarian, Eastern and finally Rome.
Twórcy kierują się realizmem, dlatego tym bardziej czekam, a nie na jakieś Radiousy gdzie wszyscy dostają wszystko i to z większa fantazją niż wojska Xerxesa w filmie 300 ;P
K A M 2150 o jakim bugu z formacjami mówisz?
Zna ktoś dobry program do nagrywania filmików z gier, chodzi mi o to że chciałbym nagrać swoje zwycięstwa w Rome2. Mam frapsa ale on strasznie zamula komputer, poza tym te pliki są strasznie duże.
Odpuść sobie. Zaśmiecasz yt i robisz z siebie klauna w tym momencie.
I to nie temat do takich pytań i publikowania swoich filmów.
@badolf4
Myślę, że masz rację. Nigdy nie kupowałem pre-orderów w GMG :)