Druga tak samo stracona bramka. Będą mieli nad czym pracować na treningach.
Wersja do druku
Druga tak samo stracona bramka. Będą mieli nad czym pracować na treningach.
No ładnie :( :( :(
Niech chociaż utrzymają wynik :|
Edit:
No i Lech przegrywa, szkoda :( :( :( :( :(
A ja mówiłem od początku "dziury i brak zgrania w obronie" szkoda ,że Lech nie ma solidnej defensywy :/ Mam nadzieję, że nie chociaż remis.
Stara Dama miała zawał... na szczęście ( przynajmniej dla mnie :P ) Chiellini i Del Piero znają się na reanimacji ;) Mimo to muszę przyznać, że i tak Lech mnie pozytywnie zaskoczył, a trochę czasu do końca meczu zostało.
ahahahahha :lol: Ładnie pociągnął Rudnevs
GOOOOL mówiłem ,że remis ;) Szkoda mi tylko niewykorzystanych/nieudanych akcji Lecha i tych dziur w obronie.
Czemu sędzia zakończył jak akcja była ehh:/
Ale zaj*bał. Zjadł Del Piero ten Rudnevs dzisiaj. Koleś zagrał sobie mecz życia.
Gdyby nie żałosna defensywa Lech by zmiażdżył Juve.
Sędzia bał się że go włoska mafia znajdzie jak puści akcję i będzie gol :D.
Jest :D :D :D :D
A nie mówiłem że będzie remis ale nie myślałem że po takim meczu :lol: :lol: :lol:
Rudnevs królem :D :D
Defensywa grała dobrze tylko do końcówki 45min . W zimie muszą kupić dobrych obrońców.Cytat:
Ale zaj*bał. Zjadł Del Piero ten Rudnevs dzisiaj. Koleś zagrał sobie mecz życia.
Gdyby nie żałosna defensywa Lech by zmiażdżył Juve.
Ech, już myślałem, że jakoś wymęczą to zwycięstwo, ale nie :roll: Wstyd. Co się dzieje z tym klubem? Czy tam kiedyś będzie jeszcze normalnie? Czy już zostaną takim przeciętnym klubikiem z wielką historią? Plusy? Dla Lecha za to, że nie wyszli na miękkich nogach i wieżyli w siebie, dla Juve za to, że nie załamali się.
http://img651.imageshack.us/img651/7...sfotopala4.jpg
MISTRZ !!!! ALE K... ZAJ**** :) :) To jest w piłce najpiękniejsze, gra do końca. Widać różnice- Rudnevs, Artur, i Czibamba :lol:
Kriviec wreszcie przechwytywał dużo piłek, Kotor tez z wolnych ale bronil 8-)
KOLEJORZ JAZDA Z KU....