Jak pracę nad spolszczeniem? Nie ukrywam, że nie mogę się doczekać by zagrać, a tylko tego spolszczenia mi potrzeba :)
Wersja do druku
Jak pracę nad spolszczeniem? Nie ukrywam, że nie mogę się doczekać by zagrać, a tylko tego spolszczenia mi potrzeba :)
Widzę, że 1.0 już jest... Długo na to czekałem, pora na powrót do antyku.
Teraz prośba do Was już grających - wklejcie linka z POLSKIM opisem zmian w stosunku do poprzedniej wersji lub napiszcie sami o najistotniejszych rzeczach.
Dla Wszystkich Was i Waszych bliskich - wszelkiej pomyślności w Nowym Roku - A.D. 2015.
Nie wiem gdzie leży problem ale wersja 1.0 powoduje masowe spadki fpsów podczas bitew. Wygląda na to że coś jest nie tak z teksturami jednostek. Na wcześniejszych wersjach tego nie było. :(
Spadki masz w każdej bitwie , czy tylko walcząc z konkretnymi fakcjami ?
Zdaje się, że liczba wariantów dla każdego oddziału została lekko przesadzona, może to jest problem? Na większości komputerów wszystko działa jak trzeba, na niektórych zaś problem występuje w każdej większej bitwie. Póki co ekipa szuka rozwiązania. A co do spolszczenia, to jest tego bardzo dużo, pracuję nad tym w wolnym czasie :)
Doczytałem na na TWC i już widzę że problem jest znany :)
Spolszczenie powinno być do wtorku :)
Świetna wiadomość- dzięki za pracę :)
Super sprawa!
Zwłaszcza, gdy 1.02 już wyszła ;)
Pragnę zgłosić że po wgraniu submoda Dresdena ograniczającego warianty jednostek na polu bitwy fpsy skoczyło o ponad 30 i gra sie świetnie. Dla wszystkich którzy mieli problem z płynnością wersji 1.0 podaje link http://www.twcenter.net/forums/showt...4#post14286954.