Ta kampanie słabo wygląda, praktycznie brak różnic w jednostkach ,a mam wrażenie że to będzie jakaś naparzanka a nie kampania w grze strategicznej . Jestem jednak za jakimś uniwersum fantasy
Wersja do druku
Ta kampanie słabo wygląda, praktycznie brak różnic w jednostkach ,a mam wrażenie że to będzie jakaś naparzanka a nie kampania w grze strategicznej . Jestem jednak za jakimś uniwersum fantasy
Tak, prawda dziś odbędzie się losowanie ze świadkiem umówiłem się już z Ashganem, więc podtrzymuję to by wylosować te frakcje
mi tam sie to nawet widzi ;D Ale mówie to oczywiście z perspektywy Hiszpanii. Zaś jako dzikus to rzeczywiście od razu będzie dym i napieprzanie w centrum i spokojne życie farmera na północy :D
Wojtas nie odbieraj mi Hiszpanii!!!! :D
Chciałem żeby losowanie robiła za każdym razem inna osoba z jednym świadkiem na skype, tak jak mistrzostwa świata w piłce nożenje za każdym razem inne państwo organizuje
Losowanie z kamerką i streamem przez skype? Może stream na twitchu jak to robiliśmy podczas Mistrzostw Polski?
Ogarnąłem też początkującego YouTubera który jest chętny do przyszłych KO :)
Występował już gościnnie w dwóch moich odcinkach oraz na kilku innych kanałach. Spodobało mu się i teraz chce zacząć tworzyć sam.
www.youtube.com/watch?v=isxY1RRFTmg
www.youtube.com/watch?v=-yypxVtATi0
WMM to mi napisz na privie jak to w przyszłości zrobić, bo na dziś z Ashganem już umówiliśmy się co do formy tego losowania
Przede wszystkim nie tak zaściankowo, że wszyscy o formie losowania dowiadują się na dwie godziny przed losowaniem, bo ktoś inny je z autorytetu zrobił wcześniej. Trzeba od razu mówić i grać w otwarte karty, bo potem wynikają takie nieporozumienia jak te.
Proponuję też by z ogłaszaniem publicznie tej KO się jeszcze trochę wstrzymać. Zobaczymy czy jest ona w ogóle grywalna, bo mam co do tego pewne wątpliwości i pewne rozwiązanie w zanadrzuTM, na które zastrzegam sobie wszelkie prawa ;)
Jasne, ale może w tej sytuacji rozwiązanie w razie czego podasz teraz. A z losowaniem tak wyszło bo z Ashganem gadałem wczoraj w nocy, dziś urodziny brata i losowanie chciałem dziś wieczorem zrobić i wstawić na forum.
A ja apeluje aby zmienić Ameryki .To będzie totalnie nieudana kampania. Jeśli chcecie nagram dlaczego tak sądzę,bo tylko to nie chce mi się pisać.
Ustaliliśmy już Ameryki i spróbujmy to dociągnąć, jak decyzje będziemy zmieniać zanim kampania w ogóle ruszy to możemy od razy zrezygnować z KO. Na tej zasadzie TA będzie jeszcze mniej zbalansowane i znacznie trudniejsze do zorganizowania, więc jak poddajemy Ameryki to o TA nawet nie pomyślmy