Przecież jeszcze w tej turze zastępuję Silverka. Dałem turę jego Danii na wypadek gdyby się nagle pojawił.
Wersja do druku
Przecież jeszcze w tej turze zastępuję Silverka. Dałem turę jego Danii na wypadek gdyby się nagle pojawił.
Dobra wprowadzamy dyscyplinę. Odtąd u opóźniających bez zapowiedzi - tudzież wyjaśnień - klikam klepsydrę.
spoko kumpel szkoda tylko ze od teraz beda wprowadzane kary za .......... sie ja tury przed nowym rokiem nie zrobie jezeli zrobi to ktos za mnie to znajdz juz innego gracza ktory mnie zastapi
Po prostu nie zauważyłem by Silverek napisał, że masz go zastąpić. Myślałem, że zarówno zastępca jak i zastępowany muszą to potwierdzić na forum :P
Zrobię turę dzisiaj ale późnym wieczorem jak wrócę z delegacji
Kałach - spoko, to może znajdź jakiegoś zastępcę, ewentualnie MG może zrobić turę w zastępstwie.
MG może nagrać filmik z tury bez dźwięku, zrobiony Frapsem, a sobie później do tego dodasz komentarz.
Domen ja się nie dziwie kałachowi mistrzu sam każdego poganiał a później ........ na swojej turze spoko ja rozumiem że ktoś może mieć problemy z zdrowiem czy coś innego ale wystarczy napisać że taki i taki powód albo dać zastępstwo ale mistrzu widać zastępstwa nie chciał dawać nikomu tylko wymówki ja proponuje nie tylko kliknięcie klepsydry ale walnąć po kieszeni z skarbca tak na dobry początek z 500 florenów za drugie ...... się już 1000 i tak coraz wyżej za każde spóźnienie. Sugeruje takie kary już wprowadzić na koniec kolejki i to nie od tego momentu tylko od początku tej tury tak więc mistrzu -500 jeszcze kwestia silwerka niech takie decyzje podejmuje MG. A co do czasu wykonania tury to proponuje 6h od czasu pojawienie się zapisu z gry a później kolejne 6 h dla zastępcy w razie W jak by ktoś nie był w stanie jej zrobić i nikt nic nie napisał myślę że w 12 h każdy zdąży z swoją turą.
P.S. Ja zrobię swoją ture koło godziny 24 dopiero będę w domu
Ktoś jeszcze chce pobluzgać? Śmiało.
Dania bo zrobił turę za Silverka, za Ruś nie...
@Miszczu, Spoko, WMM, nie mam spiny, po prostu myślałem, że mam schizę i przeoczyłem posty :D Znając życie jakby mógł wejść na forum, to by i turę zrobił.
@Rock, Czaję
@Maras, Rozumiem Twoje zbulwersowanie i popieram opcję kary pieniężnej. Jednak nie przechodźmy ze skrajności w skrajność i nie róbmy 6 h czasu na turę, ludzie muszą też spać. Nie daj Boże ktoś wstawi save'a o 8 rano i kolejny kolega będzie musiał zrobić turę do południa. To przecież nieludzkie kazać wstawać o tak chorej godzinie XD