Nie no bez takich po pierwsze Hadvar i Tomasem robią zbyt dobrą robotę a po drugie nie odbiorę sobie przyjemności zniszczenia was osobiście na polu walki ^^ jak się chłopaki zgodzą to zobaczycie o co mi chodziło.
Wersja do druku
Nie no bez takich po pierwsze Hadvar i Tomasem robią zbyt dobrą robotę a po drugie nie odbiorę sobie przyjemności zniszczenia was osobiście na polu walki ^^ jak się chłopaki zgodzą to zobaczycie o co mi chodziło.
Nawet o tobie bym nie pomyślał ;D, rozbawiłeś mnie. Chodziło mi Pirxa, czy nowy MG bo podany jako moderator jest
Nie ma i prawdopodobnie nie będzie nowego MG. Pirx jest moderatorem lokalnym do spraw multiplayer. Nie ma związku z obecną kampanią (poza zasadami, za pomoc z którymi jemu i Nieśmiertelnikowi serdecznie dziękujemy :D ). Jeżeli pojawi się jakakolwiek zmiana w składzie MG (w co wątpimy) to na pewno zostaniecie poinformowani.
Dokładnie tak - Pirx nowym MG, a Bebecho Arcy MG
Bebecho by nas cisnął oby dwu wydarzeniami kasztan XD
Haha
W tej kampanii większe zdrady niż w GOT xD. Jak Wy zawieracie te przymierza że takie kwiatki się dzieją? Choć ja jako postronny obserwator z radością sięgam po popcorn i czekam na ciąg dalszy ;D.
porównanie GOT do tego co się dzieje na Albionie to żart :) wiadome, że tutaj będzie się więcej działo bo i obsada zdecydowanie lepsza no o scenarzystach nie wspomnę :P
Tym razem mogę się zgodzić z mrocznym kuzynem;p
Scenariusz ciągle się zmienia i nawet scenarzysta nie przewidzi co może się wydarzyć ;p
Daniel, masz łomot
Proszę o cenzuralne wyrażanie się. Zmieniłem na łomot ~Hadvar