Zamieszczone przez Ronin
To jeszcze ja swoje 3 grosze dorzucę żeby nie było tak słodko. Gra wizualnie 10. Ale Interfejs jest do bani. Nie wiem ale wydaje mi się że tą grę faktycznie ściągnięto żywcem z konsoli. Gram na Padzie i to od lat i jak zobaczyłem że jest tylko jeden domyślnie ustawiony i to z XBox 360 to mnie zmroziło. Osobiście mam pada firmy Logitech RumblePad2 i ten rozkład klawiszy pasuje mi najbardziej do tej pory też wszystkie Fify były kalibrowane pod niego a teraz koniec. Niby nic takiego ale jak muszę się zastanawiać nad tym jaki skrót klawiszy muszę zrobić aby dać podanie prostopadłe czy zagrać dośrodkowanie po ziemi,to robi się nie wesoło zważywszy że te rzeczy powinno się robić mechanicznie bo gra toczy się w żywym tempie. A tu mam coś w rodzaju wolnej amerykanki jak mi wyjdzie zagranie takie jakie planowałem to nie częściej jak 1 na 3 próby. To mnie irytuję i odbiera chęci do gry.
Nie ma też sklepiku Fify gdzie za punkty doświadczenia można było odblokowywać różne cieszynki stroje czy inne gadżety. A przynajmniej nie widzę tej opcji w głównym menu. Może to są duperele i pewnie się do tego przyzwyczaję ale narazie mnie to denerwuje.