Dzisiaj mnie na jednego hita skasował M41 jak grałem VK3601(H) - ten czołg ma tyle samo armora co Tygrys, tylko mniej HP, więc arta jest naprawdę uber przegięta w tej grze :cry:
Wersja do druku
Dzisiaj mnie na jednego hita skasował M41 jak grałem VK3601(H) - ten czołg ma tyle samo armora co Tygrys, tylko mniej HP, więc arta jest naprawdę uber przegięta w tej grze :cry:
Ma mniej armora to po pierwsze, a po drugie to mogłeś dostać także w skład amunicji, co nawet o wiele cięższe czołgi wykańcza na miejscu. A jedyne przegięcie w kwestii arty to celowanie, narzekanie na jej obrażenia jest dla mnie śmieszne ; )
Zobaczymy co powiesz po kolejnym patchu;)
Ściągam, bardzo ciekawa gra mi się wydaje.
A jak tam się strzela, tak jak w Call of duty czy jakoś inaczej?
Tak jak w CoD, tylko szybkostrzelność trochę mniejsza ;)
Powie mi ktoś jak mam czołg kupić? zmieniłem te goldy na sreberko i nie da się kupić :/
Bo musisz dopiero odkryć, jeżdżąc tymi które masz garażu.
Na treningu też? Bo nie chcą mnie brać do teamu z takim gratem :D
Na treningu nie zarabiasz. Musisz wejść w normalną bitwę.
EDIT: No to panowie devowie się trochę zrehabilitowali za ten brak soft wipe'a i od dziś, aż do 2 stycznia będziemy dostawać po 500 golda dziennie ( bez względu czy rozegramy bitwę czy nie ). Możliwe są też inne prezenty niespodzianki ;) No i pięknie. Kto nie ma premium z nowych graczy niech sobie odczeka te 5 dni i wykupi, bo na prawdę warto. A ja lece wymienić moje 1000 golda na freeexpa - koniec męki KV z działem 152 mm :!:
To się za kase wykupuje premium?
I jeszcze takie głupie pytanie, jak się strzela z karabinu? ;d