Na patchu 1.4 gra się naprawdę fajne, w wersji 1.0 zjechałem grę na forum ale teraz mimo jeszcze paru błędów gra jest naprawdę spoko.
Wersja do druku
Na patchu 1.4 gra się naprawdę fajne, w wersji 1.0 zjechałem grę na forum ale teraz mimo jeszcze paru błędów gra jest naprawdę spoko.
Mógłby ktoś napisać gdzie mogę dostać wersję pudełkową DLC za 20 zł ? Czy to dopiero plany są ?
To są narazie plany ma to wyjść bodajże 27 listopada a gdzie no to w Empiku pewnie będzie no i zapewne w sklepach internetowych sam planuję to kupić więc jak się pojawi to dam znać ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Demigood
Co dziwota ani w katologu gier ani w planie wydawniczym CD Projektu nie ma ani zmianki o tym dodatku, a premiera ma być niby za 4 dniCytat:
Zamieszczone przez Ronin
No właśnie i ja mam pytanie.Cytat:
Zamieszczone przez Frutis
moja małżowinka zapowiedziała, że na mikołaja dostanę Empire :D Ale nie wiem czy ta gra sie nadaje... grałem kilka razy w nią i powiem szczerze, że mnie bardzo bardzo znudziła i rozczarowała - zwłaszcza bitwy. Macie może jakieś opinie na temat wersji już poprawionej?
- wg mnie jest to najgorsza z czesci "totalowych" !! nie dosc ,ze łazi tylko z internetem ,to jeszcze jak sie aktualizowac zaczyna to grac nie mozna ! :/Cytat:
Zamieszczone przez profilone
załozenia gry były wspaniałe ale zwalili ja totalnie ,bitwy morskie to jakas parodia ....prowadzenie do boju powyzej 3 okretow a przy 10 i wiecej graniczy z cudem :(
przechodzenie z wyspy na wyspe sucha stopa ...ponowny powrot to łatwizny !
mapa mało czytelna a walki na ladzie nie maja dynamiki [jednak co walka w zwarciu to walka a nie taka pukanina ]! gram bo gram bo kupiłem ale ta gra mnie bardzo rozczarowała ,na pierwszego medievala czekałem miesiacami i jak go dopadłem ,to mogłem grac 24 h i sie gra nie nudziła :) teraz spowrotem gram w rome i jestem zadowolony :) [med II tez idealny nie był] jednym słowem gdy by pomysleli ,to by swietna gra wyszła ale jak zwykle bywa nikt nie wie czym sie tworcy gry kierowali !?
pozdrawiam.
Mimo że w planie wydawniczym nie ma ani jednej wzmianki o Wartpath to dzisiaj dostałem olśnienia - Otóż w najnowszym CD-Action (strony 36-37) pokazano pudełko ETW: Na wojennej ścieżce moja pierwsza myśl "What the f*ck ?! Na wojennej ścieżce ?! No nie przecież Warpath fajnie brzmiało jako dodatek :twisted: " Pudełko nie nawiązuje do tradycji total war
Tu zdjęcie słabej jakości
http://img230.imageshack.us/img230/3...00035yu.th.jpg
EDIT
http://www.gram.pl/gra_8AfhJO3_Empire_T ... iezce.html
http://www.gram.pl/sk3_9Q3eJO2_Empire_T ... chodu.html
I oto mamy oczekiwany dodatek na gram.pl i gramer.pl
A mi się w Empire gra najprzyjemniej z całej serii. To mój ulubiony okres historyczny, podoba mi się większe ucywilizowanie świata, bitwy też najprzyjemniej gra mi się w Empire, no i jest też najbardziej jak dla mnie przyjazna jak dla mnie mapa świata. Gra ma swoje niedoróbki, ale nie zmienia to faktu, że w Empire gra mi się najlepiej ze wszystkich części.
Nie wiem co się tak do tego steama doczepiliście jak by to on był odpowiedzialny za wszystkie wady w multi. To, że twórcy nie zaimplementowali chata to tylko i wyłącznie ich sprawa, tak samo jak trudności ze znalezieniem gry, grałem w wiele gier na steamie i nie przypominam sobie, żeby inne miały takie problemy. Poza tym nie ma żadnego kłopotu z odpaleniem gry w trybie offline.
Bitwy morskie też mi się podobają, zwłaszcza gdy prowadzę parę silnych jednostek na dużo słabszych przeciwnika. A jak komuś się nie podobają zawsze może odpalać autobitwy i będzie miał jak w poprzednich częściach.
Hej, wiem, że mam dałna ale cóż... nie umiem zmienić jezyka z angielskiego na PL... :shock:
Wiem wiem chyba jestem debilem, ale naprawde szukałem wszedzie. W grze nie ma w menu głównym. W steam też nie umiem tego znaleźć... pomożecie? ;)
Jeśli dobrze rozumiem to w pudełku są jedynie kody, bez płyt? Jakiej jest ono grubości?
Jest tam jakiś opis jednostek / instrukcja itp.?