Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Wko 30 wziął Marioo, w krzyżakach 38 Matisek może robić za mnie tury bo i tak ma hasło, co do tej Francji w mko 17 Matisek musisz pogadać z Knechtem co i jak bo w tej ko nasze państwa są cholernie od siebie zależne :).
BTW Abu zaktualizuj proszę swój temat z wolnymi KO.
Jakby ktoś zaorientowany w MKO 15, 17, 18, 19 Mógłby mi powiedzieć czy wolne frakcje w nich : viewtopic.php?f=3&t=3772&p=68042#p68042 istnieją jeszcze itd?
To samo dot,. Iberii, 1szej krucjaty i BC 13..
.EDIT: porąbało mi się coś...
Myślę, że pyta raczej, aby zrobić porządek w temacie.
Potrafię się wypowiedzieć jedynie do mko18, Adixis robi te tury i w sumie lepiej, żeby robił dalej, szczególnie, że sytuacja dla Bizancjum już jest mniej kolorowa(pobite armie, wojna z Wenecją, ale dalej sojusze z Egiptem i Turcją, ma jeszcze spore szanse obronić się od kontrofensywy wenecko-francuskiej i odpowiedzieć własną)
W mk19 oba panstwa aktualne. HRE ma nieco gorsza sytuacje niz w opisie, bo doszla wojna z najsilniejsza w grze Turcja, ale zaraz byc moze zacznie sie krucjata.
BTW Turcja tez wolna :D
Brytania XIX, Irlandia. Bardzo dobra sytuacja, po hasło do mnie.
Te wszystkie KO Adixisa jednak do zastępstw, miał formata.
MKO18 będę robił za niego, ale zastępca mile widziany(po dokładną sytuację i hasło do mnie), BC16 jeśli Pop nie da rady(a mam nadzieję, że da, sojusznik, a i ja nie mam czasu na tysiąc ko, szczególnie że zapisałem się do nowych), to też dostałem hasło..
krzyżacy 38 oddaje bo nie chce mi się czekać aż pan knecht raczy zrobić turę(co trwa regularnie do 5 dni roboczych) poza tym sytuacja dobra b.dużo wojska sojusz z nowogrodem i litwą wojna z zakonem i niedługo z polską tury będe robił aż się ktoś znajdzie
jutra mam coś ważnego do załatwienia i w poniedziałek też raczej nie wejdę a jeśli już późnym wieczorem więc jakby doszła do mnie jakaś tura w co wątpię proszę o cierpliwość lub w ostateczności wykonanie jej przez sojusznika
Cytat:
Zamieszczone przez pop517
(co trwa regularnie do 5 dni roboczych)
Chyba żeś z konia spadł, jedynie dzień, czasami dwa przedłużę. Szkoda że nie zrezygnowałeś wcześniej jak yeavin nie robił cały tydzień tury i jakoś się nie pieniłeś, dobra dobra wiem... nie pisz mi że nie chciałeś z nim w polemikę wchodzić, po prostu czepiasz się mnie, lubisz się mścić jak w innej KO masz ze mną spięcia, albo jesteś tchórzem który zobaczył moje armie zakonne to aż jęknąłeś w duchu :lol: I popatrz na siebie a potem na innych, bo są kolejki gdzie też spóźniałeś o dzień i nikt się Ciebie nie czepiał, tylko Ty innych się musisz.