Tzn. ja postuluje o całkowite wywalenie marnego oszusta, ale to juz zależy od decyzji kolegium. Nie wiem czy takie wywalenie go, nie było by naduzyciem kompetencji.
Wersja do druku
Tzn. ja postuluje o całkowite wywalenie marnego oszusta, ale to juz zależy od decyzji kolegium. Nie wiem czy takie wywalenie go, nie było by naduzyciem kompetencji.
No to ja postuluję o niewywalanie go - jak już to możecie mu zabronić grania w nowych KO i wywalić z WKO 34. Wywalając ze wszystkich KO szkodzicie nie tylko jemu. A poza tym to piszesz, że za trzecim ostrzeżeniem jest wpisanie na drugą część listy, a Mnil teraz będzie na pewno miał trzecie :?:
Chyba dopiero drugie ostrzeżenie teraz zostaje.
Za ostanie wałki dostał od razu dwa osty, także teraz będzie całkowity zakaz.
Domen, słaby z Ciebie adwokat, Mnil miał już szanse aby przestać oszukiwać. Robi to nadal, więc jest to znak, że on sam chce zostać wyrzucony.
Akurat turę w wko34 chyba robił przed tą cała aferą. Nie zmienia to faktu, że za pierwszym razem perfidnie kłamał, a jak chciał się zapisać do nowej BC i mu kolegium zabroniło, to pisał posty w stylu "dziecinada". Ma tupet... i to mnie najbardziej denerwuje, zero pokory.
Nie jestem adwokatem Mnila. ;) Chodzi mi też o dobro innych graczy. Np. nie chce mi się znowu szukać gracza na Węgry w WKO 30...
Bo jesteś adwokatem diabła :lol:
Jeśli jest z tym jakiś problem, to mogę wziąć wszystkie KO po tym osobniku, oprócz tych w których już gram.
Domen, a rozważałeś dobro graczy jak brałeś w wk32 Danie z zemście za inne KO? :lol: :lol: :lol: Powiedz, bo mnie to nurtuje :mrgreen:
Podbijam pytanie :D Tez długo nad tym gdybałem :DCytat:
Zamieszczone przez Marat