Użytkownik nie znany mi za bardzo, po avku widać, że fan uniwersum Warhammer 40000 lub seri gier Dawn Of War i ..... to tyle ; D
Wersja do druku
Użytkownik nie znany mi za bardzo, po avku widać, że fan uniwersum Warhammer 40000 lub seri gier Dawn Of War i ..... to tyle ; D
ThorGal77- młody user, zdarza mu się czasem pisać bezwartościowe posty, ale poza tym wszystko z nim w porządku :D
Fan historii starożytnej
Powszechnie znany user.
Odkryłem że nazywa się Wiktor_Lechki :)
Jak widzę nikt nie chce mnie opisać... :( :( :( :cry: :cry: :cry:
Dobra trza rozruszać temat, w końcu jestem narcyzem i lubię o sobie czytać peany :D
Fallen, kojarzący mi się od początku z aniołami :D może i lubi antyk, ale zamula z podpisem 9usun wreszcie ten szpetny dopisek, bo aż kole w oczy) zapewne fan Tolkiena co poznać idzie po aktywności w konkursie o tymże i po tym, że z wypiekami na twarzy czyta kolejne części aar Hallera :D
Znany również z dociekań na temat warunków klimatycznych panujących wewnątrz zbroi :D
Znany z niekonwencjonalnego poczucia humoru :D wierny czytelnik tegoż tematu :D
Furiusz
Zacna postać. Fakt, że jest najaktywniejszy w dziale Agora każe mi myśleć o nim jako o osobie mającą swoje zdanie na różne tematy, a więc jest osobą dorosłą itede xD
Duży plus za stracenie cnoty forumowej, czytaj: zostałeś-wyróżniony-przez-zbyt-mocno-kochającego-cię-moderatora. Na liście widnieje "spam"...trudno się zgodzić jeśli się porówna go z Hallerem, który ma ponad 1000 postów :D
Bardzo mi się podoba Twój podpis, szczególnie ta druga część :D Studeo, studere, starać się, zwłaszcza zdawać kolejne egzaminy :D Doskonale oddaje rzeczywistość akademicką :D Jesteś chyba realistą :)
Pupilek forum.
Człowiek o milionie avatarów .
Miły przyjaźnie nastawiony user jest na tym forum od kiedy pamiętam.
Zapomniałeś o setce nicków. :lol:
I setce innych profilów :D Nie wiedzieliście, że to ja byłem mossinem, fraqiem, hetmanem itede? :D
Od 27 lipca 2004r. :mrgreen:Cytat:
jest na tym forum od kiedy pamiętam.
Kakashi, cóż, nie miałem z nim nigdy okazji podyskutować, lecz jest wielkim fanem piłki nożneji tu duży +.
Z avka jak i nicku domyślam sie że jest fanem Naruto, ja tylko kiedyś oglądałem Shippuuden.
Patrząc na jego posty widać, że 3ma poziom i nie opowiada głupot.
[quote="Kakashi"]I setce innych profilów :D Nie wiedzieliście, że to ja byłem mossinem, fraqiem, hetmanem [quote]
Aarghhhhhhh......... tajemnica forum wydana ! :x :x
Forum Gorbaczowa ma więcej użytkowników Arghhhhhhh!!! :shock: :shock: