Re: Kingdoms Grand Campaign Mod 4.3
Mam dziwny problem z tym modem, zacząłem kampanię krzyżakami, wszystko ładnie działało, a potem w okolicach 40 tury wywaliło mnie do Windowsa z takim komunikatem: Medieval 2 total war encountered an unspecified error and will now close i wyskakiwało to za każdym razem jak chciałem wczytać grę.
Fixy poinstalowałem, przy próbie wczytania jest to samo.
Ma ktoś pojęcie, czy da się to jakoś naprawić?
Poproś kogoś, a wcześniej daj linka do sava, tylko podaj dokładną wersję w jaka grasz moda, czyli bez własnych kombinacji, ktoś ściągnie zapis, i pchnie rozgrywka do przodu i ci podeśle. Swego czasu tak z Aravenem robiliśmy, ale może ktoś pomoże?
Pozdrawiam
Panowie podstawowa ver to 3.0 tak ? jak tak to gdzie mogę ją zassać bo link nie działa
Z góry wielkie dzięki
Na pierwszej stronie jest napisane Patch 4.3 i link na TWC jest, wejdź ww ten link i tam masz kolejny do patcha 4.3 bodajże na Mediafire, u mnie działa.
No to jest sam patch a ja chcę wersje podstawową moda to będzie 3.0 tak pisze na TWC i jest link o taki http://www.gamefront.com/files/20825611 ale on nie działa
Spróbuj z tego linku na pierwszej stronie tematu podstawa moda 3.0 trzeba się zarejestrować by pobrać, ale link chyba działa. Innego linka nie znam do 3.0.
Ok dzięki jednak musiałem się zalogować
viewtopic.php?f=45&t=3989 w tym temacie w poście nr 1, jest spolszczenie do moda w wersji 4.3, z 28.08.2013 od Granda166.
Po załamaniu w BC wrzucilem sobie ten mod - przegralismy z braciakiem 200 tur - ku zaskoczeniu jak w zadnym innym modzie TUTAJ W HOT SEAT MOŻNA BRONIĆ SIĘ PRZED ATAKIEM SI - no tak mi się spodobał, ze teraz chciałbym pograć bez bardzo uciążliwego błędu - streszczając... przeczytałem wszystkie 9 stron (ktoś kościołów nie mogł stawiac, problemy z mapą, wywalanie przy własnych bitwach...) i znalazlem kilka wątków o tym probliemie, który niestety mam ja - moderowanie descr_strat znałem, wpadlem na to przed wejsciem tu, nie pomagało - znalazlem gotowca na jednej ze stron - chamsko tylko z 7 Państw do wyboru zostało wylot do menu przy probie wyboru :o wszystko instalowalem krok po kroku z http://www.youtube.com/watch?v=cj6paz9u0S0 - nie wywala, pieknie chodzi, ale:
- Mongołowie, Tatarzy, Aztekowie, Walijczycy, Norwegowie - nie ma ich do wyboru w kampani, we własnej bitwie - ba nawet w tym descr_strat :?:
- Wyobrazcie sobie moją mine jak smieje się do brata, ze zaraz mu na Turcje wjadą Mongołowie, skoro ich nie ma do wyboru, a tu po trzecim browarku nic:D oczywiscie Tatarzy również nie odwiedzili wschodnich fortec...
No przeszukałem co się dało, reinstalacja od rana (z 10 razy) - klapa. Z browarem na kolanach błagam o pomoc :oops:
Inwazji nie ma w campaign_script.
Walijczycy i Norwegowie są.
Azteków trzeba sobie samemu przenieść do grywalnych ale zdaje się inną frakcję trzeba przenieść do nie grywalnych. To w pliku descr_strat
Ile zajmuje Ci mod? Mnie tak ponad 3.30 GB. Masz patch 4.3 ???