-
A jak chcesz zostać zwyzywany, poczytać o lemingach piszących na temat lemingów, a w dużo mniejszym stopniu poczuć siłę argumentów to zapraszamy do agory :P
PS: Uwaga! Tam na prawdę biją! Moderatorzy smagają swoimi biczami ostrzeżeń szybko i skutecznie.
-
No, no. Brzmi zaprawdę zachęcająco. Możliwe, że przystanę za kolumną i przyjrzę się tym ciekawym zdarzeniom z bezpiecznej odległości, a jeżeli poczuję się na tyle odważnie, by wyjść, wyjdę i wszelkich starań dołożę do tego, aby nie dostać po czerepie. ;)
-
To i mnie wypadałoby się ładnie przywitać.
Zatem ładnie witam :P
-
Z uśmiechem na ustach przyjmuję powitanie skąpane w świetle dzisiejszego dnia mocy słońca po skroniach palącego :cool:
Także witam uniżenie.
-
Zapraszamy do Agory hehehehehe...
-
-
Hej, witam Was! Krótko o mnie? Gram trochę... i chyba myślę. Często więcej niż powinienem i wychodzi to gorzej niż w założeniu. Obojętnie, którą z tych dwóch dziedzin wstawisz ;)
Społeczność (z daleka i odizolowania patrząc ciekawie prosperującą) znam nie od dziś. Jako, że Total War (i później inne strategie i inspirowane historycznie produkcje) jest ze mną już od jakiegoś czasu, stanowił i stanowi dużą część mojego 'gamingowego jestestwa', to mimo swojej nudnej natury postanowiłem się tu pojawić. Liczę, że będzie to dłuższe doświadczenie i poznam nowy aspekt uwielbianej serii gier. Pozdrawiam! :)
-
Witam także! Jeżeli śledziłeś orga wcześniej to wiesz w co się pakujesz ;) .
-
Witam, mam na imię Radek. Bardzo lubię gry z serii Total War. Mam 12 lat.
-
Musisz mieć pisemną zgodę rodziców żeby korzystać z tego forum
Aha w 3 egzemplarzach oczywiście