By korzystać z dobrodziejstw submoda muzycznego musisz używać pliku unit jaki w nim jest zawarty, nie możesz zmienić na ten z czystego Bellum.
Edit: Chyba, że Wino zna jakiś sposób na to by to obejść.
Wersja do druku
By korzystać z dobrodziejstw submoda muzycznego musisz używać pliku unit jaki w nim jest zawarty, nie możesz zmienić na ten z czystego Bellum.
Edit: Chyba, że Wino zna jakiś sposób na to by to obejść.
Choć te statystyki są świetne, nie ma już absurdów że elitarna ciężka jazda jak zacznie się bić na miecze/topory/buzdygany z byle piechotą to dostanie łomot i połowę ludzi padnie, teraz naprawdę są jak czołgi, czyli realizm jest :)
Dagorad, export_descr_unit zawiera mnóstwo zmian. To jest tak kluczowy plik, że zawiera zmiany wielu z submodów. Więc jak go nie podmienisz, to nie będziesz miał np nowych polskich jednostek (dobrzyńcy, drużyny książęce). Nie pamiętam teraz co jeszcze stracisz, ale chyba nie tylko to.
Generalnie mój submod pójdzie, większość zadziała np. muza, ale nie będziesz miał głosów wielu jednostek, albo będą błędne - to wina fuszerki Włochów, co ja naprawiłem. Ale czemu nie chcesz nowych, poprawionych statystyk? To nie są te co robi KAM, ale te, które Włosi sami poprawili kilka miesięcy po wydaniu BC 6.3, bo były kiepskie.
Jak sami twórcy to poprawili to podmienię. Dzięki za odpowiedź.
Chodzi Ci o nich:Cytat:
Zamieszczone przez wino
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bracia_dobrzy%C5%84scy
?
Tak o nich, są dostępni w Megasubmodzie od 1216 roku dodajże można ich rekrutować.
Ok, dzięki. To będę miał dylemat jeśli skończę kampanię, czy inny kraj czy znowu Polska :D
To powinno sie nadać do bitew, tytułu nie znam ale mozna przerobic na mp3
[youtube:2yz33ieq]http://www.youtube.com/watch?v=eL-7uD2TW-U[/youtube:2yz33ieq]
Witam, mam problem z muzyką. Ściągnąłem dodatek muzyczny z megasubmoda II. Wypakowałem według instrukcji, ale delej mam starą muzykę. Czy poza uruchomieniem archiwum trzeba jeszcze coś zrobić?
Przeczytaj dokładnie post nr 1 w tym temacie w spoilerze jest opis Instalacji, kliknij na Opis instalacji.