czasem przydatne też jest uruchomienie ponownie steama/kompa ;)
Wersja do druku
czasem przydatne też jest uruchomienie ponownie steama/kompa ;)
Przy pierwszym uruchomieniu etw miałem taką samą sytuacje. Po wielu próbach, kiedy w końcu steamowi udało się mną zająć(wielokrotne resetowanie kompa, upływ nieokreślonej ilości czasu), to zaczął przygotowywać grę do uruchomienia. W moim przypadku było to 8 godzin. :(
Witam. Dzisiaj kupiłem Empire w Empiku i...
Nie wiem kompletnie jak to zainstalować. :cry:
Dałem płytę do napędu, wyskakuje jakiś błąd, że nie mam steam. A więc ściągnąłem z neta steama, założyłem konto, wpisałem klucz produktu i teraz ściąga mi się gra. :(
To po jakiego grzyba są te dwie płytki? Co mam zrobić skoro wkładając teraz płytkę mam w instalatorze opcję: Graj a Steam mi ściąga grę dopiero?
-----------------
Edit: Dobra, jakoś idzie instalacja z płyty. Teraz modlę się aby patch nie trwał wieku.
jeśli chcesz oszczędzić czasu zrób tak:
1. odinstaluj E:TW - nie wyłączaj steama
2. zainstaluj E:TW z płytki
3. czekaj aż ci się zainstaluje
4. czekaj aż ci się patche zainstalują (chyba, że masz już uaktualnioną grę to nie musisz)
Potem będziesz czekaj tylko na jakieś ewentualne łatki, ale to jest kwestia tylko paru minut przy dobrym łączu ;)
/edit literówka :?
ja mam kompletnie teraz innny problem...
skasowałem przedtem Steama a potem chciałem empira a tu nigdzie nie mogę znaleźć...
miałem steama na C więc i nasz empir się tam zainstalował...
nie ma go nawet jak wchodze w "dodaj/usuń programy"... :roll: :?
i mi zostaje na c zamiast skromnych 22GB 7GB...
Wszystko śmiga. Dzięki chłopaki!
Całkiem fajne to Empire. Trochę krótkie się wydaje ale trudno. :D
nie,no...
ja tego nie rozumiem :evil:
uaktualniło mi się w 100% i teraz mam czekać
aż gra się przygotuje 2 dni :?: :!: :x
jestem strasznie zirytowany...
czy za każdym razem jak bede chciał sobie pograc bede musiał tyle czekać?? :|
Nie, tak jest tylko za pierwszym razem. W moim przypadku w zależności od pory w której próbowałem uruchomić Empire za pierwszym razem, to trwało to ok. 8 godzin.
nie da się tego obejść??
Ja nie znam na to sposobu. Może pomoże zmiana miejsca pobierania z Polski na inny kraj, ale gwarancji nie daję. Chyba trzeba po prostu czekać...