Po prostu je zburzyć.....Cytat:
Zamieszczone przez Bronti
Wersja do druku
Po prostu je zburzyć.....Cytat:
Tak po prostu? Nie będzie jakiś kar z powodu przeludnienia czy coś?
Nie, po wyburzeniu możesz postawić budynek podnoszący morale, warto o to zadbaćCytat:
Jak ręcznie ustawić kwotę do zapłaty w dyplomacji bo klikam, wpisuje w to i nic ?
Jak wyładować wojsko z floty?
Normalnie... o.O Po prostu klikasz na ląd.
Potrzebuję porady, mianowicie prawie każdy mój generał dostaje cechę "nie całkiem normalny" - i tak w kółko, początek kampanii Rzymem klikam turę jeden z generałów dostaje. Doprowadza to do sytuacji gdzie 3/4 moich generałów dostaje własnie tą cechę niezależnie czy chodzą/stoją/walczą itp. Też tak macie? Jeżeli tak to może udało wam się z tym uporać.
Ja nie mogę wyładować, jak klikam na ląd to pojawia się taki symbol nóg ale armia nie wychodzi na ląd, nawet po kilku turach...Cytat:
Zamieszczone przez bachuxd
Tak, ściągnąłem mod na zmniejszenie brudu o połowę, przez co gra stała się dużo bardziej wyważona. Miasta nie wpadają w furię z powodu samego brudu, ale wszelkie niestabilności prowincji czy inne podatki już obniżają ład społeczny. Wrzucałem reupload tego modu w temacie o dyskusji o Rome 2. Jest chyba na przedostatniej stronie, poszukaj.Cytat:
Zamieszczone przez badolf4
Jak uzupełnić wojsko po bitwie i jak rozdzielić lub podzielić armie lub przenieść wojsko z jednego wodza na drugiego