Można zwiększyć porządek publiczny z budynków typu ratusz itp. To też obniży niepokoje.
Wersja do druku
Można zwiększyć porządek publiczny z budynków typu ratusz itp. To też obniży niepokoje.
Przecież to nic nie da!!!!! Już kur pisałem co trzeba zrobić, ale ok, bawcie się...Cytat:
Zamieszczone przez Artem.pl
Przecież to nic nie da!!!!! Już kur pisałem co trzeba zrobić, ale ok, bawcie się...
O co chodzi :?:
Pisałem chłopakowi, że mocne zmienienie ustawień dot. porządku publicznego powoduje to, że AI i tak ustawia podatki itd jakby porządek publiczny był taki jak przed zmianami, a on pare tygodni późnie pisze w temacie, że u.. dodałem tu po 3 jednostki i się nie będzie buntowało... Będzie się buntowało.
Aha, ja tym się nie zajmuję i szczerze powiedziawszy nawet nie miałem kiedy posprawdzać jak inne państwa się zachowują. Wziąłem się za tworzenie urzędów, ale mam problem z nazwami miast żeby je przypisać do urzędu. Jak przypisywałem urząd do Lwowa to chyba miałem szczęście z nazwą, ale już jakiś czas męczę się żeby dodać urząd wojewody krakowskiego do Krakowa i szukam nazwy miasta i albo jest Cracow albo Kracow do tego dochodzą problem bo raz jest z małej litery raz z dużej. Ma ktoś pojęcie jak te miasta są zapisane. W Belum nie było problemu, a tu jest kłopot.
Piter przepraszam że wcześniej nie uwzględniłem twojej opinii. Ja nie znam się na plikach odpowiedzialnych za porządek publiczny, więc napisze o tym attyli i on zrobi z tym co trzeba.
Już chyba ogarnąłem sprawę tytułów.
Ordenus zobacz w descr strat (nazwę Krakowa jako prowincji) oraz w grze jak najedziesz na Kraków jak nazwa się wyświetla.
Ew. jak descr_strat nie załatwi nazwy do descr_regions zajrzyj.
Jeszcze parę zdjęć:
Mam nadzieje ,że rekutacja zwykłych oddziałów będzie tak szybka jak w CoW.Nie chcę mi się czekać 50 tur na wytrenowanie pół armii,podczas gdy jedna tura trwa 2minuty.