Re: Patche - temat zbiorczy
Nie rozumiecie, że robicie burdel na forum zadając pytania tam gdzie nie trzeba? Przecież wystarczy wejść we właściwości Romka w oknie steam, zakładka DLC i nas przekierowuje do sklepu albo wejść do sklepu i wpisać interesującą nas nazwę i mamy odpowiedź. Czy szukanie odpowiedzi jest aż takie trudne?
Re: Cezar w Galii - minikampania
Nawet nie trzeba na steam wchodzić, wystarczy w google wklepać :roll: zresztą, kiedy to ostatnio byliśmy uraczeni darmowym DLC? Zwłaszcza że to DLC o którym tu mowa nie miało prawa być za darmo bo za dużo dodaje. Tak na logikę.
Chodziło mi tylko o to że z nowym patchem pojawił mi się Cezar i chciałem się tylko dowiedzieć czy jest za darmo czy nie!
Dobra, tylko że Ty zadajesz bezsensowne pytania które można sobie wygooglować w ciągu 2 minut zamiast zaśmiecać forum. W kampanii Cezar pojawia się ale nie jako dziadek tylko jeden z generałów. No chyba że chodzi Ci o zielone tło. Zresztą nieważne. Dobra koniec offtopa. Dlatego podzielę się tym że barbarzyńcami się fajnie gra, tylko że tam na północy to chyba w ogóle dróg nie ma, bo moje armie ledwo ledwo się przemieszczają :mrgreen:
Ja dziś niestety się zdziwiłem. Grałem sobie galami, podbiłem dół mapy. Zająłem ostatnie miasto czerwonych, i w następnej turze wyświetlił się komunikat że Cezar się nie poddaje. Niestety moja Genua przeszła na stronę Rzymu + około 20 słupków wokół niej. Taka mała wojna domowa. :?
Na tym zakończyłem swoją kampanie.