Wersja do druku
Moim zdaniem posty bez informacji dokładnie technicznych powinny zniknąć z tego tematu łącznie z moim.
Posty bez takich danych utrudniają Wsparciu Tech. "budowanie" forum i prawdopodobnie zabiorą cenny czas na sprawdzanie tych dyskusji itp.
Może osobny temat "Nowe forum-dyskusja ogólna" xD ?
PS
Pomysł Samicka jest najlepszy. :D
Hmm... też macie tak, że wam czat nie działa? Zamiast czatu mam status wczytywania. Stoi to tak godzinę, a nawet dwie.
Nic takiego nie mam, z czatem wszystko w porządku.
Odnosnie kwestii graficznej forumowego baneru to proponuje wrocic do starej tradycji zamieszczania ilustracji odpowiadajcacym ostatniemu "dziecku" serii TW.Zawsze tak postepowalismy i byl spokoj oraz porzadek;)
Natomiast w sprawach technicznych nie wiem dlaczego wywala mnie z Forum na "page not found" kazdorazowo kiedy kilkam na opcje "Strona glowna" obojetnie czy z kompa lub komorki:confused:
Zdaje się, ze mam jakiś mały error. Wysłane przeze mnie wiadomości nie pojawiają się w folderze "Wysłane", (tak, mam w nim wolne miejsce) i chyba nie dochodzą, wysłałem dwie do użytkownika, który od ich wysłania logował się kilkukrotnie, więc raczej by je zauważył ;)
HellVard w tym temacie znajdziesz odpowiedźhttp://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?9872-Ustawienia-na-stronie-FAQ Oczywiście mówię tu o zapamiętywaniu wysłanych wiadomości.
Wielkie dzięki Shay :ok:
Od razu zaznaczę że nie wiem czy jest to błąd od Was, czy też z moim komputerem jest coś nie tak (jestem świeżo po reinstalacji systemu)
Ale dodam że ten problem pojawia się już na drugiej przeglądarce internetowej (Opera oraz Maxthon Cloud Browser)
Załącznik 79
Powtórzyłaś jeden i ten sam post, ale dobra. U mnie też tak się pojawiało na zeszłym hostingu strony. Teraz prawie w ogóle. I to jeszcze na Mozilli Firefox.