Niektórzy by to wykorzystali i stworzyliby nową KO :P
Wersja do druku
Niektórzy by to wykorzystali i stworzyliby nową KO :P
KOlejną? Znowu? :shock:
Jeśli aż tak chce jakąś KO to mogę się z nim podzielić Bułgarią (sytuacja początkowa - bardzo dobra, jest dość dużo woja, i gotowość do dalszych podbojów), pod warunkiem, że przejmie mapkę (oczywiście dam wzór mapki i materiały oraz instrukcję). :idea: :D [Propozycja tylko i wyłącznie dla Destro, jako, że nie ma nic innego dla niego.]
A więc bierzesz czy nie?
W Romie KO 1 i tak nie ma hasła ;)
Wezmę tą Bułgarię, ale dopiero za pare dni, kiedy pisałem posta, instalował mi się windows, który schrzanił mi wszystko, więc potrzebuję trochę więcej czasu.
Dla mnie nie jest to tak bardzo pilna sprawa :) w razie czego mogę poczekać do utworzenia nowej kampanii
Są zapisy do nowej nie zwlekaj ;p. A nie chcesz tego Roma?
Mam tylko medka 2, więc Rome odpada.
Mogę ci oddać Turcję w krucjacie 8 właśnie jest tura
Jednak nie będę brać na razie nic więcej, skupię się na tej nowej kampanii.
Na Rome wolny jest też Pont w Rome KO 2 - gdzie bitwy są na automacie.
Jutro mogę mieć problemy z dostępem do kompa, także jakby ktoś by miał do mnie jakąś sprawę, najlepiej pisać na pw, nie wiem czy dam radę wejść na gg.
Raczej żadna tura do mnie nie dojdzie, ale jeśli to zrobię w poniedziałek rano.
Krzyżaki XLVII frakcja Mongolia do wzięcia czysta nacja bez hasła -turka jeszcze nie doszła.
Mogę zaadoptować Mongolię :)
Z tym, że ta KO się nie zaczęła i pewnie nie ruszy nawet...
Najwyżej nie ruszy :)
Nie będzie mnie w dniach 4.03-7.03 jeśli będzie moja tura proszę o zrobienie ich przez Rema w mko21,29,30,31,wk33 i 35.Powodem mojej nie obecności jest remont i teraz będę korzystał z laptopa forum mogę odwiedzać na gg też będę ,ale na laptopie nie mogę zainstalować medka.
Arrim trochę KO miał, trzeba by to rozdać.
WKO 34 - Dania - Sytuacja chyba w miarę dobra.
MKO 29 - Dania - Podobnie
Brytania 42 - Szkocja - Wojna z Norwegią, sojusz z Anglią. Łatwo nie będzie.
WKO 35 - Węgry - Sytuacja dobra
MKO 27 - Anglia - Tu nie wiem
MKO 26 - Gruzja - Jw.
To tak na szybko, nie wiem czy coś jeszcze było.
Przejmę
WKO 35 - Węgry
Brytania 42 - Szkocja
Biorę MKO 27. Zostało:
WKO 34 - Dania
MKO 29 - Dania
MKO 26 - Gruzja
Biorę MKO 29 - Dania
Pozostały:
WKO 34 - Dania
MKO 26 - Gruzja
Nie zapeszaj tej Brytanii bo Szkocja za trudnej sytuacji to tam nie ma ;)
Mogę wziąć Danie z WKO34. Na MKO mam alergię.
dla wszystkich moich ko ktore dostalem w ciagu dwoch dni...
prosze o czas do jutra, dysk mi sie spalil i musze wszystko instalowac od nowa wlacznie z windom...
Juliusze w ROME2 do wzięcia.
Chciałbym przeprosić za tury które teraz opóźniam,ale jestem konkretnie chory i nie mam sił ,żeby robić wszystkie.
Postaram się utrzymać tempo 1 tura/dzień.
Niech brat pomoże ;)
W Rome 2 (KO z bitwami granymi automatycznie) są do wzięcia Pont i Juliusze.
Rozwala nam się ekipa w Romie 2 ;(
Jest ktoś chętny do zostania MG w WKO 31, bo Arrim zrezygnował z grania w KO (i tam gdzie był MG to też abdykował) :?:
Rezygnuje z bycia MG w mko26 i wko30, do znalezienia nowego mistrza będę tylko wykonywał tury za papiestwo.
EDIT: wk33 oczywiście.
W WKO 30 :?: Przecież tam MG jest ACN.
To są jacyś chętni żeby zostać MG w: :?:
- WKO 31
- WKO 33
- MKO 26
Marat - skoro rezygnujesz z bycia MG w różnych KO, to może zrezygnuj też z bycia członkiem Kolegium KO :?:
Bo potem Kolegium się zasłania, że nie chce im się podejmować decyzji za MG, którego nie ma, a sami dajecie zły przykład.
===================================
Swoją drogą - mam ostatnio mało czasu, więc zdecydowałem się oddać część KO. Gdyby ktoś chciał przejąć następujące frakcje po mnie, to zgłaszajcie się do mnie na GG i na PW (tam wyjaśnię szczegóły sytuacji). Dodatkowo jeśli będzie więcej niż jeden chętny, to sam zdecyduję komu oddam:
- Sycylia - MKO 22
- Dania - WKO 32
Obie frakcje są w bardzo dobrej sytuacji, szczegóły podam zainteresowanym na GG lub na PW.
:shock: :o :lol: :?Cytat:
Zamieszczone przez Domen
kolegium nie będzie podejmowało decyzji w poszczególnych kampaniach bo ono od tego nie jest :roll: gorzej jak do ściany
Chodzi mi o to, że jeśli ktoś abdykuje z funkcji MG, to powinien też abdykować z Kolegium. W końcu to jeszcze bardziej odpowiedzialna funkcja.
I po co ta wuchta emotikonek, skoro nie zrozumiałeś w ogóle, do czego piłem.
Przy okazji, zanim ktoś się znajdzie, to proszę w turach które będziesz wykonywać w tych KO, nie wchodzić na mój teren.Cytat:
Swoją drogą - mam ostatnio mało czasu, więc zdecydowałem się oddać część KO. Gdyby ktoś chciał przejąć następujące frakcje po mnie, to zgłaszajcie się do mnie na GG i na PW (tam wyjaśnię szczegóły sytuacji). Dodatkowo jeśli będzie więcej niż jeden chętny, to sam zdecyduję komu oddam:
- Sycylia - MKO 22
- Dania - WKO 32
O moje członkostwo w kolegium się nie martw, może do wieczora nada ktoś komunikat, bo ja jako zwykły gracz nie mogę :mrgreen:
emoty bardziej działają na wyobraźnie przez co łatwiej tobie wyobrazić sobie moje emocje :geek:Cytat:
Zamieszczone przez Domen
ciężko zrozumieć osobę nie rozumiejącą tak wielu kwestii(np.do czego stworzono kolegium) :ugeek:Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Pop - zniknąłeś na długi czas z KO (bez słowa, bez wyznaczenia zastępców do swoich KO), nagle wróciłeś, jakoś wyprosiłeś, żeby cię nie wpisywali na Czarną Listę łaskawie, kilka dni temu wybrali cię do Kolegium, i już nagle wiesz najlepiej, do czego stworzono Kolegium.
Pogratulować.
Poza tym ja nie do tego piłem, tylko do dawania złego przykładu przez członka Kolegium.
Swoją drogą ciekawe:
Dwóch niedoszłych banitów, którzy zostawili swoje KO bez słowa a potem wybłagali, żeby ich na CL nie wpisać, zostało członkami Kolegium.
no niestety ale się mylisz mój drogi graczu idealny bowiem cześć kampani oddałem na kolejną się znaleźli zastępcy ew.sojusznicy jedynie wk32 została może jeszcze trochę uszczypliwości na mój teamat? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Domen
no właśnie a tu taki domen-wspaniały i odpowiedzialny gracz dający wszystkim przykład przydziału nie dostał(czyżby jakiś układ???)Cytat:
Zamieszczone przez Domen
zły marat zrezygnował zapewne jesteś zadowolony z tegoCytat:
Zamieszczone przez Domen
Dlaczego nie. W końcu to nie ja zacząłem miotać uszczypliwościami, tylko nasz świeżo upieczony, Jaśnie Oświecony Kolegialista.Cytat:
jeszcze trochę uszczypliwości na mój teamat?
Szczerze mówiąc nie, bo Marat nie jest zły.Cytat:
zły marat zrezygnował zapewne jesteś zadowolony z tego
Sorry ale w WKO 33 to ja znalazłem zastępcę na twój Nowogród, więc niestety ale mijasz się z prawdą w żywe oczy...Cytat:
cześć kampani oddałem na kolejną się znaleźli zastępcy ew.sojusznicy jedynie wk32 została
odniosłem z grubsza inne wrażenie albowiem od paru dni następują ataki na byłego już członka kolegium które miejsca mieć nie powinny i nie dziwie się mu że zrezygnowałCytat:
Zamieszczone przez Domen
a to nowośćCytat:
Zamieszczone przez Domen
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
kłamie w żywe oczy? a gdzie tu kłamstwoCytat:
Zamieszczone przez pop517
znalazłeś następce to prawda potem jednak zmieniłeś politykę tego kraju i ponownie mi proponujesz ową frakcje dziwne że odmawiam c'nie?
Przez parę dni to ja na forum nie wchodziłem Kolego - konkretnie 8 i 9 marca nawet nie zajrzałem.Cytat:
albowiem od paru dni następują ataki na byłego już członka kolegium
Więc nie bardzo wiem, o jakich atakach mówisz - możesz mnie oświecić :?: