Dzisiejsza optymalizacja gry w wersji cesarskiej
Witam was, z góry przepraszam jeżeli dałem temat do złego działu. Nie wiedziałem czy pomoc techniczna czy rozgrywka, w sumie optymalizacja to trochę technika ale i rozgrywka.
Kiedy Rome 2 został wydany pomyślałem że go kupię, niestety jak każdy chyba wie były straszne problemy z optymalizacją. Słyszałem że gra w Edycji Cesarskiej w końcu została zoptymalizowana i chciałbym wiedzieć czy jest to prawdą, i na jakich mniej więcej ustawieniach będzie to chodzić
Posiadam
Intel Core i3 4170 3,7Gz
8GB RAM
Radeon R7 265 2GB
Rome II : Mało FPS , a sprzęt niby nie taki zły.
Witam , wczoraj zakupiłem Rome 2 total war , według ''you can run it '' mam sprzęt nico powyżej rekomendowanych.Gdy odpalam bitwę na niskich ustawieniach ( 1 średniego rozmiaru jednostka vs 1 ) nie mogę swobodnie poruszać kamerą , gdy wojska ruszą lub szarżują mam około 5-10 fps , również zacina się dźwięk .Podobny problem mam na mapie kampanii, podczas klikania na miasta lub armie.
Mój sprzęt :
-Intel core i5 3330 3,00GHz
-Gigabyte amd hd 7850 2GB OC
-Płyta główna ; Gigabyte H77-DS3H
-8 RAMu
-Windows 7 64bit
(Sterowniki aktualizowałem)
Nie wiem co powoduje taką słabą jakość :( , Jeżeli ktoś wie prosił bym o odpowiedzi.:help:
https://www.youtube.com/watch?v=Ok7qmd1gykw - Cz sprzęt na tym filmie jest dużo lepszy od mojego ? Nie znam się tak dobrze na tym.:help:
Proszę pisać w odpowiednim temacie, a nie zakładać temat o tej samej treści. Upomnienie słowne.
Arr.