Już 103 frakcje odblokowane:
viewtopic.php?f=577&t=13971
Wersja do druku
Już 103 frakcje odblokowane:
viewtopic.php?f=577&t=13971
Szybciutko to poszło. :D Dziwne, że CA nie reaguje, przecież pewnie sporo z nich miało iść do DLC? Ciekawe, czy nie zablokują DLCkowsich nacji następnym patchem.
Jak chodzi o blokowanie frakcji z DLC to pewnie pierwsi będą, ale żeby naprawić grę, to już po co :|
I bardzo dobrze że to odblokowali, teraz DLC frakcyjne będą musiały być o wiele bardziej dopracowane żeby ktoś je kupił :)
wystarczy że zablokują te własnoręcznie odblokowane frakcje na multi i już mają 10-20 tys sprzedanych dlc :) mnie bardziej martwi to że mogą wprowadzić dlc tak głupie jak np. Blood Pack z Shoguna -.- niby fajniej ogląda się pole bitwy pełne zmasakrowanych ciał wroga no ale płacić za coś takiego chyba 10 zł ? niby mało ale takie rzeczy powinny być wprowadzone jako mod za free.Wolę nie myśleć jakie dlc wprowadzą tutaj . . . konia trojańskiego ? albo zawsze mogą zablokować zmianę nazwy legionu i wprowadzić je jako dlc, lubię CA za to że zrobili Rome II które jest naprawdę świetną grą tylko niech oni odczepią się od dlc i pozostaną przy tworzeniu gier a do tworzenia dlc niech zatrudnią inne osoby.
A ja wam powiem ze o ile wczesniej bardzo psioczylem na wszelakie dodatki czy DLC, to od niedawna zaczalem dostrzegac ich pozytywne strony. Bo takie dodatki jak do np. shoguna 2 w postaci dwoch dodatkowych kampanii i nowych klanow ktore urozmaicaly gre, bardzo wplywaja na zywotnosc takiej gry. Inna sprawa ze DLC rodem z pardoxu w postaci nowej muzyki do gry czy kilku dodatkowych obrazkow to kpina wrecz.
dawid masz rację co do tych dlc w postaci kampanii i rodów ale ten dlc Blood Pack który dodawał tylko i wyłącznie krew -.- to już jest przesada.
Chciał bym założyć temat w którym będziecie pisać jak oceniacie frakcje z DLC. Sparte, Epir oraz Ateny
Moim zdaniem Ateny jak i Epir nie urzekły mnie zbytnio, Sparta tak średnio na jeża, jednostki powtarzają się mało unikatowych jednostek i szczerze powiem że żałuje wydanych tych 32 zł... Co nie zmienia faktu że najbardziej urzekli mnie Spartańscy Bohaterowie...! Epicka jednostka... :D I irytuję mnie strasznie to że praktycznie niemalże każda morda z Sparty jest identyczna ....
Prawie? Wg mnie wszyscy wyglądają tak samo. :) Kozie brody, mordy tak jakby taśmowo ich robili.
Ja tam dostałem w preorderze za darmo :) Mi się podoba bo można zagrać spartąąąąąąąąąąąąą! :P