-
Jak instaluje megasubmoda i wybiorę scieżkę (mods/BellumCrucis) klikam dalej i kiedy już ma się instalować wyskakuje error in action DeleteFile error deleting nie znam za dobrze angielskiego ale pisało coś o plikach map.rwm które wcześniej usunełem i mam 3 opcje : ok,skip messages, save to logs ok kontynuuje instalację ale taką która się nie ładuje... skip mesagess to samo a save logs pokazuje mi moje pobrane pliki wtf? Proszę o pomoc.
-
Witaj.
Tu masz opis instalacji Megasubmoda: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...oda-(wersja-V)
Źle instalujesz wskazujesz katalog data w BellumCrucis jako miejsce instalacji, nie samo Bellum, instalator podpowiada domyślną ale musisz ją zmienić tak jak masz u siebie. Na własną ścieżkę.
Zaznaczaj usunięcie wszelkich map.rwm.
-
Dzięki zapomniałem że trzeba było jeszcze do data.
-
Co Wy dajecie? Przy instalacji najnowszego megasubmoda macie wskazać tak jak jest napisane podczas instalacji, czyli mods/BellumCrucis i nic więcej. Poza tym instalka nie podaje żadnej ścieżki domyślnej, bo podaje d:\ i nic więcej.
Należy instalować wg mojej instrukcji i nie kombinować. Araven usuń to co dopisałeś o tym data bo to jest bzdura, nie można wskazywać żadnego data.
-
Ok, Ty robiłeś instalator, to usunę mój dopisek o data.
Stara instalka była do data, stąd nieporozumienie, ja mam Megasubmoda V ręcznie instalowanego nie z Instalki Twojej.
-
Zbudowałem sobie siedziby Templariuszy i Joannitów i po pewnym czasie znikła mi w nich możliwość rekrutacji wojska - to jakiś bug, czy chodzi o poziom katolicyzmu w prowincji?
-
Dostępni są tylko w czasie krucjat.
-
Aha, dzięki, już myślałem, że to jakiś spisek żydów, bo po wybudowaniu getta mam ich po 10-20% w prowincjach.:P
-
Getta dają bonus do handlu i jakaś kasę, ale później sieją też rabinami, którzy z kolei zwiększają judaizm i mogą powodować niepokoje na tle wyznaniowym.
-
Wniosek- nie pomagać żydom xD.