A więc nie zależnie co się teraz zdarzy Jagiellonia kolejny tydzień będzie liderem ^^, a jak będzie wygrana no to niezła ucieczka reszcie^^
Wersja do druku
A więc nie zależnie co się teraz zdarzy Jagiellonia kolejny tydzień będzie liderem ^^, a jak będzie wygrana no to niezła ucieczka reszcie^^
Widzew 5:2 Śląsk
Robak wraca po długiej przerwie na boisko i na dzień dobry strzela 3 gole 8-) Dodatkowo niezawodny Sernas 2 brameczki i chyba odsyłamy pana Rysia na bruk.
Bramka Soboty całkiem ładna...
Dobranoc, dziękuję. Do zobaczenia za tydzień (wyjeżdżam).
Legia znowu daję dupy. WYWALIĆ SKORŻĘ
Hmm... a tak gadano, że transfery dadzą im majstra :lol: Z tego czegoś nie zrobi się zespołu...
Dopiero teraz zajrzałem w media i moje serce zaskowyczało z radości :lol: :lol: :lol:
Tak dalej, zapraszam do 1 ligii....Widocznie piłkarzom Skorża nie odpowiada i chcą go jak Jana Urbana spuścić z posady...Szkoda, że o kibicach nie myślą...Grunt że mój zespół wygrał i może się utrzyma w ekstraklasie...hmmm 5-2, to ładny wynik :D
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html
Cytat:
Zagłębie Lubin pokonało Legię Warszawa 2:1 (0:0) w meczu 6. kolejki piłkarskiej Ekstraklasy. Dzięki zwycięstwu Zagłębie wydostało się ze strefy spadkowej, Legia zanotowała natomiast już trzecią porażkę z rzędu.
Kibice chcą już zmienić motto na "Dumni po remisie, wierni po porażce" :lol: .
Nie kopie się leżącego :roll: Jak dla mnie większy cyrk jest na Konwiktorskiej, gdzie pseudo-prezes(niestety posypuje głowę popiołem, bo pisałem coś tam kiedyś, ze wierze w niego...) Zwolnienie Bakero i tego trenera od przygotowania fizycznego jest jeszcze bardziej debilnym posunięciem niż kiedyś wywalenie Kaczmarka po remisie z Lechią.
A tam się nie kopie 3 sezony temu ja musialem słuchać jak to do mnie sektor gości spiewał 1 liga 1 liga tak samo teraz ja moge 1 Liga! 1Liga! CWKS !, ale są i plusy będziecimieli najlepszy stadion w 1 lidze :lol:
Mnie martwi sytuacja Cracovi :? o ile kibicowsko w Krakowie jest ciekawie, to piłkarsko cienko, Ulatowski dobry trener, tylko wyników nie ma.
Legiunia cieniutko sie zaprezentowala, nie mogli sie przebic w I polowie przez protestujace Zaglebie, po stracie drugiej bramki, cisza 8-)
Aż powoli przestaję wierzyć w Legię, Skorża ostro daję dupy, co to za taktyki? w 1 połowie bezsensowne wykopywania udające podania, w drugiej rozgrywanie setek podań bez zdobycia metru terenu ... to już w pierwszych meczach, mimo porażek, Legia grała o wiele lepiej. Mecz Widzewa ze Śląskiem miodzio, 7 bramek, Sobota ładnie zmieścił, będą z niego ludzie ;)