Re: Frakcje - 16 frakcji grywalnych (SELEUCYDZI grywalni! +
Zniknęły Wam frakcje z DLC? Zdziwiony jestem. Nie mam Aten, Sparty i Epiru w kampanii i też w Custom battles. Nie wiem jak oni namieszali. Po co kupiłem pre-order i nie zamierzam drugi raz płacić za te DLC.
U mnie wszystko jest ok. Mam Greków zarówno w kampanii, jak i w bitwach.
Właśnie reaguje ale dziwnie bo zbanowali typa który domagał się bana na multi dla tych co moda używają. i do tego napisali że frakcje są grywalne ale dlc dają tylko bonusy i nie które jednostki.
Cytat:
Zamieszczone przez Sethinify
dawid masz rację co do tych dlc w postaci kampanii i rodów ale ten dlc Blood Pack który dodawał tylko i wyłącznie krew -.- to już jest przesada.
Brak krwii w podstawce moim zdaniem mial za zadanie obnizyc prog wiekowy gry. Przez to zostal dodany jako DLC, chociaz faktycznie wnosi to zbyt niewiele jak na DLC.
@KLA A masz to DLC aktywne? Sprawdz na steamie kilikaja prawym przyciskiem myszy na rome 2 i wybierz DLC. Jezeli tak, a w grze fizycznie nie masz tych 3 rodow to sprobuj odmodowac gre, jesli to nie pomoze to napisz do Steam support.
Wiadomo kiedy wejdzie patch z grywalnymi Seleucydami?
Mówili coś o październiku. Jednak po problemach w dniu premiery termin ten nieco się oddali zapewne.