Raczej 4 to jednak max i dlatego więcej nie da rady.
Wersja do druku
Raczej 4 to jednak max i dlatego więcej nie da rady.
Albo to ja coś babole ;) ...może teraz z innej strony, chciałbym dodać Kazimierzowi II Sprawiedliwemu żonę i 3 synów w wieku 2,1,0. Próbowałem to zrobić w Descr_strat ale nie dodaje ich do drzewka. Z zrobieniem dorosłych postaci takich,które są na mapie kampanii nie mam problemu są i w drzewku i na mapie. Może jest jeszcze inny plik od drzewka rodziny w którym trzeba wpisać zmiany?
Co Ty masz z tym drzewkiem, nie prościej go ochajtać? Mietek77 może Ci pomóc raczej, on modyfikował drzewko u Piastów, napisz na PW do niego.
Czy można jakoś wyleczyć gościa z trądu, czy już mam pozamiatane?
Czasem mu się polepszy, zbuduj laboratorium alchemiczne (szansa na aptekarza), ew. daj go do klasztoru na kilka tur.
Da radę ale musi postać dłuugo 10 tur minimum na klasztorze im bardziej chory tym dłużej musi stać i tym mniejszy bonus dostanie.
W temacie o Instalce Megasubmoda, czyli tu: viewtopic.php?f=367&t=12871 dałem patch nr 1 do Megasubmoda III, gdyż jest jakiś błąd albo kilka w najnowszym campaign_script i może na mapie, co powoduje ctd po 121 turze, czasami wcześniej, dlatego przywróciłem pliki z wersji II, one są ok. Zmiany nie są duże, ale to powinno wyeliminować ctd w kampanii w Megasubmodzie III.
Jakieś wieści o 7.0.?
Z tego co pisali na ich forum na pewno nie będzie do końca wakacji. Późniejszy termin jak zwykle niewiadomy, będzie jak zrobią ;)
Zresztą po co Ci BC7 skoro jest Megamod III :) ;)
No właśnie. Dokańczam baaardzo powoli jedną kampanię Polską, potem bym wrzucił w końcu megamoda, ale obawiałem się, że wyjdzie 7.0., no a tak przynajmniej cień szansy jest.