Tak jest! :PCytat:
To było z "Posterunku 13"? Odcinek z kalamburami czyż nie? :P
Wersja do druku
Tak jest! :PCytat:
To było z "Posterunku 13"? Odcinek z kalamburami czyż nie? :P
Klatka dobrym aktorem? Ja go nie trawię. Poza dzikością serca w każdym filmie mnie irytował. :evil:Cytat:
Nicolas Cage, dobry aktor filmowy pokazał się w tym filmie z najgorszej strony?
Nie, ten koleś nie ma sobie równych :DCytat:
Tommyego Wisseau z "The Room" (polecam film, można się uśmiać :D
Stary Cage to imho dobry Cage. Miasto Aniołów, Ptasiek, Ciemna strona miasta (no i Pan życia i śmierci, ale to już 2005), kreacje może nie zawsze wybitne, ale z pewnością bardzo dobre. Dopiero później mu coś odbiło i zaczął grać w totalnych padakach, typu Ghost rider.Cytat:
Klatka dobrym aktorem? Ja go nie trawię. Poza dzikością serca w każdym filmie mnie irytował.
Może nie należy do aktorów najbardziej elastycznych, ale w rolach znużonych kolesi jest niesamowicie naturalny.
Miasto aniołów - tu jeszcze zagrał przyzwoicie.
Tu nawet Tom "drewno" Cruise potrafiłby dobrze grać. :DCytat:
Może nie należy do aktorów najbardziej elastycznych, ale w rolach znużonych kolesi jest niesamowicie naturalny.
Oglądał ktoś 25 godzinę?
No nie wiem, jednak ktoś tego Cage'a parę razy docenił, więc nie jest aż takim amatorem.Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Dobry film z genialnymi monologami Nortona.Cytat:
Oglądał ktoś 25 godzinę?
Nie mówię, że go nikt nie docenia ( Tomek też ma swoich wielbicieli ), mi zwyczajnie jego granie w większości tego, co z nim widziałem po prostu nie leży.Cytat:
No nie wiem, jednak ktoś tego Cage'a parę razy docenił, więc nie jest aż takim amatorem.
No właśnie mi się niezbyt podobał. Przegadany, dużo gadek o niczym w zasadzie. Film ratuję dobra gra ( jak zwykle ) Philipa Hoffmana ( doskonały, autentyczny aktor - praktycznie w każdej roli wciela się w postać tak, że nie ma się najmniejszego wrażenia, że musi coś grać ), no i w sumie Nortona + ładna latynoska.Cytat:
Dobry film z genialnymi monologami Nortona.
Czyli rozumiem, że filmów Jarmuscha też nie lubisz? :D Właśnie te gadki są esencją całego filmu, zwłaszcza końcówka. No ale co kto lubi...Cytat:
Nie każdy film z monologiem jest filmem Jarmuscha. Z resztą gość robi świetne tło pod te dialogi, jego filmy mają świetny klimatCytat:
Czyli rozumiem, że filmów Jarmuscha też nie lubisz?
Lubię przegadane filmy ale 25 godzina jest filmem o niczym w zasadzie. Ot ostatnie godziny na wolności dilera. Jak to się ma do świetnych monologów z nocy na ziemi chociażby w kinie Jarmuscha? Tarantino i jego filmy - dialog też lubiłem zanim nie zaczął kserować i powielać poszczególne elemnenty ze swoich poprzednich filmów pomysły w kolejnych swoich produkcjach.Cytat:
Właśnie te gadki są esencją całego filmu, zwłaszcza końcówka
Racja.Cytat:
No ale co kto lubi...
No i właśnie o tym jest film. Czyżby film ci się nie podobał ze względu na to, że jest dokładnie taki, jak napisali o nim na okładce? :DCytat:
Nie napisali, że jest nudny i bezpłciowy ;)