Póki co opisy frakcji nowych barbarzyńskich są dość... ubogie jak dla mnie, może się dowiemy więcej wkrótce.
Wersja do druku
Póki co opisy frakcji nowych barbarzyńskich są dość... ubogie jak dla mnie, może się dowiemy więcej wkrótce.
yea! :D ciekawe jak tam reszta , czy niczego nie spieprzyli
Czy Selucydów trzeba ściągać jak DLC czy z automata sie zainstaluje?
W moim przypadku samo pobrało, nawet w trakcie gry pojawił się komunikat o ściągnięciu Selucydów.
Faktyczne u mnie też tak było :)
Witam!
Seleucydzi odblokowani, ale gra nimi to jakas masakra( wojne wypowiada kilkanaście frakcji). Ma ktoś jakies pomysły jak sobie radzic na początku??
Mnie się sympatycznie gra. Szybko rozegrana akcja dyplomatyczna powiększyła grono moich satrapii oraz skarbiec do 13 tysięcy (poziom b.trudny). Wyprawa karna powiększyła terytorium. Powolutku zmuszam do defensywy Egipt i w zasadzie mam spokój. :)
Co to znaczy szybko rozegrana akcja dyplomatyczna?? Mi satrapie ogłosily niepodleglosc i sa automatycznie w stanie wojny. Może więcej szczegolow moglbym prosić.
Darujmy sobie satrapów. Kluczem do sukcesu jest likwidacja Egiptu. Potem zgniecenie Persów i Partów i w zasadzie mamy już większość terytorium Azji.
Szybko tzn. w pierwszej turze.Cytat:
Zamieszczone przez mpawel5