-
To nie bug. Tylko świadomy zabieg stosowany od podstawki i w modach. Bonusy do porządku publicznego dla ai, są kilka razy wyższe niż dla ludzkiego gracza. Często ai ma bonus do prawa z budynków, gdzie ludzki gracz takiego bonusu nie ma. Inaczej byłoby za łatwo, a ai by miało ciągłe bunty. Pousuwałem kiedyś te bonusy z MOS 1.41 bodajże i bunty stały się bardzo częste w miastach ai.
-
Dodatek na zmniejszenie strat po bitwach, działa to jako cecha u generała.
http://96065.file4u.pl/download/5350....file4u.pl.rar
-
Witam. Chciałem sobie przypomnieć jak grać w Medievala, a jak Medek to tylko z BC. Chciałem zainstalować tego Submoda, ale mam spory problem. Przy instalacji do folderu Bellum Crucis instalacja postępuje tylko do pewnego miejsca (mniej więcej 5/7 paska postępu). Potem się zatrzymuje. Lecz gdy wybiorę ścieżkę np. do folderu na pulpicie wszystko doskonale idzie. Mam Windows 7, czy to jest z tym powiązane? Jeżeli takie pytanie i odpowiedź padła, to przepraszam - sto kilkanaście stron mnie skutecznie zniechęciło)
Pozdrawiam
-
Gdzie masz Medka ? zainstalowanego podaj dokładną lokalizację.
Wyłącz UAC w Win7 przed instalacją.
Należy instalować dokładnie wg Instrukcji w poście z Instalką.
Czekaj, aż instalator skończy.
-
To że sie zatrzymuje to nie problem, kiedyś ruszy.
-
Jak ją wyłączyć? Wiem jedynie jak zmienić ustawienia powiadamiania.
EDIT: Już wiadome.
EDIT 2: Nie pomogło, dalej zacina się na tym fragmencie. Tylko dlaczego to się dzieje tylko w trakcie instalacji do folderu Bellum, podczas gdy instalacja do innych działa dobrze...
-
Brak miejsca na dysku? ;)
-
Pełne 40 GB. Ale nieważne, po około godzinie ruszyło i śmiga. Dzięki.
-
Po godzinie ruszyło?, maks kilka minut powinno się zainstalować. Ale ważne, że działa.
-
Działa, działa. A tak w ogóle - to normalne że polscy konni pancerni z ulepszoną zbroją powodują crash? (Wiem o bugu z miecznikami, dlatego wgrałem fix)