Re: Jeżeli teraz jest źle, to jutro będzie jeszcze gorzej
Cytat:
Padają tam słowa poza normą deprecjonujące polski rząd
Ciekawe kto będzie stanowić co jest normą, a co już normą nie jest. Pewnie dyspozy..., tfu, "niezależna prokuratura" ;)
Cytat:
Mam nadzieję, że nasze totalwarowe forum dalej będzie oazą swobodnej wypowiedzi :lol: ...
Niestety wszystkie "oszołomy" staną się przestępcami. Kiedyś nazwałem wyborców Partii "inteligentnymi inaczej"/"idiotami" czy jakoś tak. Wg nowego prawa jest opcja, bym za takie wypowiedzi miał bliskie spotkania trzeciego stopnia z wymiarem sprawiedliwości Pospolitej :lol: Ale szczęśliwie pamiętam, jak kiedyś na starym forum(jaka szkoda, że je szlag trafił, bo tam "zostały spisane czyny i rozmowy" ;) ) nasz forumowy Najwyższy Autorytet zapewniał mnie osobiście, że mnie będzie bronić i protestować, jakby mnie kiedykolwiek nasza ludowa władza miała chęć sądzić za moje libertariańskie poglądy. W razie W wiem do kogo się będę mógł się zgłosić po pomoc :D
Cytat:
- Nie będzie żadnej cenzury. Nikt tu niczego nie będzie blokował. Chodzi o to, żeby po prostu troszkę inną normę wprowadzić w tym, co się dzieje na forach internetowych, ale też w kościołach w czasie niedzielnych kazań. Padają tam słowa poza normą deprecjonujące polski rząd – mówił Boni w TOK FM.
Boni chyba nie wie na co się porywa...
Pejsate chamstwo nie zna granic zdrowego rozsadku :!:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/ostry-k ... omosc.html
Dla niewtajemniczonych wyjasniam ze autor tego "artykulu"(paszkwilu) wymierzonego przeciwko Polsce jest zydem.W tym przypadku wymagana jest ostra reakcja rzadu z pozwem wlacznie...Niestety nasz koszerny minister MSZ raczej nic nie zrobi :roll:
Za takie słowa to nic tylko strzelić takiego w brodaty pysk. To tak, jakbyśmy my mówili, że Hitler wiedział co robi i że pieniądze wydane na rachunek za gaz były dobrze zagospodarowane.
chociaż same te obelgi to nic nowego, ale najgorszy jest absolutny brak reakcji. Jak na nas mówią od najgorszych, to siedzimy cicho. Ale jak sami coś źle powiemy, to musimy przepraszać i całować po nóżkach.
Widzę, że platformę już naprawdę... Nie powiem co, bo mi zabiorą kompa, ale to już jest naprawdę parodia.
Jeśli to wejdzie w życie i będzie aktywnie egzekwowane, to albo będzie trzeba używać szyfrów, albo ilością użytkowników internetu zrównamy się z "Tą lepszą Koreą".
W przeciwienstwie do wiekszosci niezrealizowanych projektow ryzej platformy ten ma duze szanse wejscia w zycie gdyz nie wymaga ogromnych nakladow finansowych no i przede wszystkim bedzie sluzyc interesom jedynej i slusznej partii :mrgreen:
Dobra wiadomość dla "młodych wykształconych z wielkich miast" każdy może być ekspertem TVN :P
http://niezalezna.pl/35439-tak-tvn-dobiera-ekspertow
Cytat:
Zamieszczone przez fenr1r
też mi się to nie podoba...no, ale jeśli się będzie pisać "bić lewactwo" zamiast "nie popieram lewicy" to nastroje będą cały czas takie same a w związku z tym będzie tylko przybywać oszołomów co będą naśladować niedawnego zamachowca.
Cytat:
też mi się to nie podoba...no, ale jeśli się będzie pisać "bić lewactwo" zamiast "nie popieram lewicy" to nastroje będą cały czas takie same a w związku z tym będzie tylko przybywać oszołomów co będą naśladować niedawnego zamachowca.
Wolność słowa to faktycznie straszny ciężar. Jak mówił klasyk "Miała być demokracja, a tu każdy wygaduje co chce!" :lol:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/ziemi-g ... omosc.html - to straszne "czy uda się uratować Ziemię" :roll: :?: A to jest najlepsze:
"Zdaniem Johna Schellnhubera, dyrektora mieszczącego się w Poczdamie Instytutu Badań nad Klimatem, człowiek może okazać się niezdolny do przystosowania się do nowych warunków." - bez nowoczesnej techniki człowiek przystosował się do każdych warunków i opanował planetę od koła podbiegunowego, przez pustynię, po tropikalne dżungle, a tu "może się okazać niezdolny" przy całej dzisiejszej wiedzy i technologii :lol: Choć faktycznie - do przetrwania potrzebny jest człowiekowi rozum, a bojownicy o przetrwanie planety wykazują jego zanik.