Nawet sam gościu na video mówi, że freestyle i piłka nożna to dwie różne dyscypliny. Przypomnę tylko Chomontka, który również kariery piłkarskiej nie zrobił (mój klub :D)Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Wersja do druku
Nawet sam gościu na video mówi, że freestyle i piłka nożna to dwie różne dyscypliny. Przypomnę tylko Chomontka, który również kariery piłkarskiej nie zrobił (mój klub :D)Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Wiem, wiem ale mówię, że technikę to chłopaki mają niezła.Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Peszko i Iwański w reprezentacji już sobie nie pograją...szkoda trochę Peszki, dobrze się rozwijał 8-)
LEGIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Motywacja, charakter, walka. Wygrana w takim stylu (wygrana walka o dominację w 2 połowie pomimo gry w dziesięciu), w takim meczu (derby grane u siebie), w takim krytycznym momencie, na pewno doda drużynie wielkiej pewności siebie. Mezenga IMO teraz będzie znacznie bardziej swobodny i odważny w swojej grze, było widać, że z minuty na minutę coraz więcej śmiałości w jego zagraniach. Do tego Kucharczyk, ma szansę być wielką rewelacją naszej ligi. Wielki szacunek dla Kiełbowicza, wpadły mi w oko dwa świetne strzały z rzutów wolnych i dośrodkowanie na 2 bramkę.
Kartka Rybusa to debilizm, bo obie żółte dostał po prostu za głupotę i niepotrzebną agresję na połowie przeciwnika.
Antolovic dobrze, za gola Lecha raczej nie należy go obwiniać, za to miał kilka naprawdę dobrych interwencji. Prawdopodobnie pokazał, że będzie jeszcze z niego dużo użytku i warto było mu dać ostatnią szansę. Za jedyną prawdziwą porażkę z transferów uważam Cabrala, który jest ledwie wypożyczony... Bo Vrdojlak to jeden z lepszych graczy Legii, Antolovic nie prezentuje się tak źle, jak niektórzy twierdzą. Manu robił od początku sezonu dużo zamieszania na boisku, ale coraz więcej konstruktywnego z tego wynika. Mezenga musi się przyzwyczaić do ekstraklasy, ale po dzisiejszym meczu powinien mieć więcej pewności siebie i zaufania zarówno od kolegów, jak i od kibiców.
Wielka szkoda tylko Dicksona. Wynieśli go na noszach. Nie wiadomo, co za uraz, ale pojechał do szpitala - więc jest wielka szansa, że w tym sezonie już nie pogra. Oby wszystko dobrze się skończyło.
A tak liczyłem na Lecha :( :( No ale wygrał lepszy ;] Nie dość, że zdołali odwrócić losy spotkania to jeszcze zrobili to w 10-ciu.
haha no i Legła przewiozła pyrki :lol:
IMO dobry efekt ten mecz wywrze na obu zespołach. Na Legii z oczywistych powodów, a na Lechu - zimny prysznic skutecznie powstrzymujący atak sodówki po meczu z Juve, do tego spora dawka sportowej złości, którą - mam nadzieję - skutecznie wyładują na bramce Salzburga :).
Mecz bardzo ładny szkoda tylko, że tyle agresji w obu drużynach i za dużo niepotrzebnych fauli ;)
Bardzo liczyłem na Legie i się nie zawiodłem, po prostu jakoś Lecha nie lubie ;) Gratulacje dla wszystkich strzelców bramek.
Hmm, a myślałem że tylko ja tu lubię Legię :D. Anyway, mecz trochę dziwny i groteskowy. Ale fajny. Była walka, była desperacja, to były i faule - ja tam nie mam nic przeciwko faulom, Kiełbowicz większy użytek robił z wolnych niż Lech z czerwonej Macieja "fotka.pl" Rybusa :D.
Edit: miażdżacy komentarz na stronie Legii :D.
Cytat:
Kto jest frajerem - chyba każdy wie - LECH POZNAŃ - hehe hehe!
Legio - kochany klubie nasz - pokonasz Lecha, Lecha - pokonasz!
Witaj bracie w wierze !! :D Ja sie tutaj bałem pokazywać z sympatiami do Legii bo przecież "Legia starym kurczakiem jest" :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Czik