A ja uwielbiam! Jak dla mnie jedn z ideałów kobiecej urody! Aczkolwiek faktycznie w 70's nic tego nie zapowiadało;)
Wersja do druku
A ja uwielbiam! Jak dla mnie jedn z ideałów kobiecej urody! Aczkolwiek faktycznie w 70's nic tego nie zapowiadało;)
A teraz czas włożyć kij w mrowisko. :mrgreen: Żeby co wrażliwszych nie doprowadzić do spazmów, koszmarów nocnych i alkoholizowania się na samo wspomnienie zdjęcie ukrywam. :D Co myślicie o tym cudownym stworzeniu :?:
[ukryj:nsurxev7]http://g.wieszjak.polki.pl/p/_wspoln...ine_112604.jpg[/ukryj:nsurxev7]
Zupełnie mi się nie podoba.
Ze otwiera usta jakby była "warzywem". Nigdy nie zrozumiem świata mody, zaczynając od ciuchów których i tak nikt nigdy nie założy, przez wieszakowatość modelek na samej wątpliwej urodzie tychże kończąc. A Rubik to już przykład idealny! Niby nie powinno się wyzywać kogoś od bycia brzydkim ( :mrgreen: ) ale jednak muszę interweniować gdy media tak często próbują wciskać jaka to ona jest piękna i w ogóle. Nie, nie jest piękna. Z której strony by nie spojrzeć nie jest piękna. Wyłupiaste oczy, końska twarz do tego anorektycznie chuda - no bo modelka!
Patrząc na niektóre posty Volomira( w agorze) chciałem go spotkać i powiedzieć co o jego poglądach myślę, ale z powyższym postem zgadzam się w stu procentach, a jeżeli procenty to flacha!!!
A co jest takiego dziwnego w moich poglądach? Ot typówka, nic nadzwyczajnego w naszym świecie.
Odi.profanum gdzieś na początku tego tematu chyba napisał coś co tutaj idealnie pasuje:
Już ja mam ładniejszy ryj
:D
ta. Tylko ja mam owłosiony ryj :cry:
Nie tylko i nie tylko ryj! 8-)