Mi się podobał, nawet 2x do kina polazłem na niego. Fajny klimat, przepiękne zdjęcia, świetna muza i gra aktorska, czego chcieć więcej od baśni?
Wersja do druku
Mi się podobał, nawet 2x do kina polazłem na niego. Fajny klimat, przepiękne zdjęcia, świetna muza i gra aktorska, czego chcieć więcej od baśni?
Wiecie o czym marzę w kwestii kina?Jakąś lepszą ekranizacje Wiedźmina 8-) .
nieee po bitwie wiedeńskiej wolę aby nasi się już nie zabierali za filmy inne niż komedie :P
Kto powiedział, że to muszą robić Polacy 8-) ?
Ale ten film popie517 robili chyba zagraniczni twórcy.
@profanum
a kto go zrobi?
@shay
Robiliśmy go wspólnie z włochami ale na jedno wychodzi bo Bitwa Warszawska i Westerplatte cudami też nie były
Idźcie z tymi waszymi dennymi filmami! GODZILLA NADCHODZI! :P
E tam Godzilla.
Lepszy był ten Straszny film 5 co oglądaliśmy :P
Polecam film "Cztery pokoje". Zawiera cztery surrealistyczne, przewrotne historyjki nakręcone w tarantinowskim stylu :)
Moja ulubiona to: "Rozrabiaki" ;) Jest z polskim lektorem...
[youtube:1gvhng34][/youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rieq_TR7cV0[youtube][/youtube:1gvhng34]
Obejrzałem właśnie najnowszego supermana. Film nawet-nawet, to nie poziom nolanowskiego Batmana, ale oglądało mi się przyjemnie. Największą bolączką był jak zawsze sam superman. Z nim nic nie zrobili. To nadal pipeczka totalnie pozbawiona charyzmy i jakiejkolwiek głębi. Dużo bardziej wolę Batmana, zarówno film jak postać. Ciekaw jestem za to jak rozwinie się sytuacja z kolejną częścią. Chodzi mi własnie o udział człowieka nietoperza. Bo umówmy się skala przeciwników jednego i drugiego dość mocno się różni. Batman walczy z ludzmi, którzy są w jakiś sposób silniejsi od innych, ale to nadal ludzi (trochę skrót myślowy ale chyba wiecie o co mi chodzi). Superman zaś walczy z nadludźmi, niszcząc przy tym połowę miasta :P Jak dla mnie trochę się to gryzie ze sobą...