Re: Frakcje - 16 frakcji grywalnych (SELEUCYDZI i NOMADZI)
Nie odczuwałem tych wszystkich błędów, o których pisaliście, ale na miejscu malkontentów traktowałbym to jako wyrównanie strat moralnych.
Specjalna tradycja armii nomadów w rzeczywistości jest taka fajna jak się wydaje?
PS. Połączyłem tematy od frakcjach.
Patrząc na ilość dostępnych frakcji teraz, a obaw sprzed kilku miesięcy odnośnie tylko 10 frakcji grywalnych za darmo i reszcie w DLC, można chyba spokojnie powiedzieć, że jest ich w moim odczuciu więcej, niż będzie mi się chciało ograć. Inna sprawa, że wygląd interfejsu i te mini obrazki symbolizujące budynki i technologie, zabiera całą przyjemność z budowania odmiennych budynków i różnic kulturowych między frakcjami.
Wolalbym,zeby dali polowe z tych frakcjii,ale dopieszczonych,a sama gre ukonczona.
Cytat:
Zamieszczone przez Samick
Specjalna tradycja armii nomadów w rzeczywistości jest taka fajna jak się wydaje?
+ 2 do ilości rekrutów na turę w rodzimej prowincji, czyli możliwość wystawienia pełnej armii w 4 tury faktycznie jest bardzo fajna.
Też tak macie, że w Custom Battles te 3 nowe frakcje mają tylko kawalerię? W kampanii mają też trochę piechoty.
Tak, faktycznie bardzo biednie to wygląda. Dobrze że w kampanii jest większy wybór jednostek.
:( Grałem zamiast od czasu do czasu na newsy zerknąć i przeoczyłem ten "pakiet nomadów"... Czy jest jakiś sposób na ściągnięcie nomadów po 29 października? pomóżcie proszę...
Tak, jest - za jedyne 7,49 euro.
Oczywiście, że jest wystarczy kupić za 7,49 oiro :)
:o ale mnie oświeciliście
nie chodzi o 7 euro ale o to ze nie mam możliwości zakupu przez steam