Mam takie pytanie, chciałbym kupić zewnętrzny dysk twardy i mam pytanie, czy pod port usb, tak jak np. pada da się go podłaczyć ? żebym nie musiał na płycie gł.
Wersja do druku
Mam takie pytanie, chciałbym kupić zewnętrzny dysk twardy i mam pytanie, czy pod port usb, tak jak np. pada da się go podłaczyć ? żebym nie musiał na płycie gł.
Tak, na tym polega dysk zewnetrzny, dziala jak wielki pendrive ;)
Możesz doradzić którego wziąć ?
http://www.allegro.pl/item937501856.html
http://www.allegro.pl/item927239582.html
Potrzebujesz koniecznie dysk 2.5" ? Za 200zł masz 500gb ale 3.5" dysk
Jako że gram przez neta to potrzebuje go jak najszybszego. Przeczytałem gdzieś że komp przeznacza 20% szybkości łącza na aktualizacje. Czy jeżeli zmieniłem ustawienia aktualizacji "wyszukaj aktualizację ale pozwól mi wybrać czy ją ściągnąć i zainstalować" (Windows7) to nadal tak dużo jest przeznaczane czy może mniej a może wcale?
Edit. Dzięki za szybką odpowiedz.
To mit. Oczywiście w tle sprawdzane są aktualizacje, ale zazwyczaj jest tak, że łącze jest rezerwowane gdy jest wolne (nie ma obciążenia).
Witam :-) Sprawa dotyczy komputerów, informatyki itp.
Od jakiegoś czasu męczę się z problemem samoczynnego minimalizowania się gier.
Chodzi o to że gdy włączam jakąkolwiek grę, wszystko działa dobrze przez około 30-45 minut i nagle gra sama od siebie zwija się na pasek. Gdy maksymalizuje(ę?) tą grę działa tylko przez około 20 sekund, potem znowu zwija się na pasek. I tak w kółko :-D Wszystko zaczęło się po odinstalowaniu programu Norton (antywir.) i zainstalowaniu Avasta Free Edition. Myślałem że to właśnie wina antywirusa, ale teraz mam Avast Home Edition i nie widzę żadnej popraw. Bardzo proszę o p-r-o-s-t-ą odpowiedź, ponieważ w tych sprawach jestem zielony. Z góry dzięki. ;)
Prawdopodobnie wyskakuje ci okienko avasta przy aktualizacji, nie wiem czy mozna je wylaczyc, ale mozesz zmienic antywira na AVG bo tak czy siak avast jest nic nie warty, a AVG nie ma takich komunikatow.
No niee :? Za każdym razem jak odpalam grę? A po za tym jak gra się minimalizuje to nic nie widać tylko pulpit. No i jak już rozwijam grę to po krótkim czasie znowu się minimalizuje, tak więc wątpię w to okienko avasta. Jakieś inne ,,pomysły"? ;)Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Zmien antiwira i zobacz, mozliwe, ze po prostu klikasz nieswiadomie na to okienko bo "przeswituje" przez obraz gry i znika