Cytat:
Zamieszczone przez Tur
Temat: Shogun 2: Koncert Życzeń ;)Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Tur
Temat: Shogun 2: Koncert Życzeń ;)Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
To było świetne, indeed :) Polska od wyspy do wyspy, czemu nie? High five!Cytat:
Zamieszczone przez Kapsul
Ubolewam, że CA nie pokusiło się o stworzenie Kaszuby: Total War, z ewentualną możliwością poszerzenia mapy w dodatku o Lębork i Słupsk. Albo jeszcze lepiej, wyskalować mapę do samego Lęborka i stworzyć Lębork: Total War. Z chęcią pooglądałbym starcia osiedli Sportowa z Czołgistów tudzież pojedynku Stryjewskiego-Malczewskiego.Cytat:
[quote:3808mzkk]a i tak napiszą Ci zaraz, że mapa za mała (nie wytłumaczysz im magicznego efektu skalowania)
[/quote:3808mzkk]
No tak, można zrobić pięć wersji chłopów z włóczniami, chłopów z tasakami, chłopów rzucających rybami fugu, klan Odo będzie miał wstążeczki na pikach, a klan Takeda konnych miotaczy spleśniałych wiśni.Cytat:
[quote:3808mzkk]i że rooster mało zróżnicowany (mimo, że wiedzą o nim tyle co nic, a w samym CA pewnie niewiele więcej)
Już bardziej irracjonalności przytoczonych "argumentów" nie potrafiłem zobrazować. Skoro nie potraficie dyskutować jak dojrzali ludzie, to w jaki sposób mamy z wami rozmawiać?[/quote:3808mzkk]
Jarl w temacie o Shogunie 2.
Marat w temacie o MŚ2010 :D hahaha dobre 10/10 ^_^"Cytat:
Nowa Zelandia, to co najwyżej może z misiami koala wygrać
Nie wiem panowie czy widzieliście ostatnio założone tematy przez robercik8211.. uśmiałem się do łez.. Odpowiedź (nt. czy lubicie zamki/miasta?) Witolda, że:lol: i riposta zajaca/zająca:Cytat:
Zamieszczone przez Witold
No miazga.. uśmiałem się do łez.. :DCytat:
Zamieszczone przez zajac
Niby proste słowa ale mają swoją moc..
Po pierwszym swoim świetnym temacie napisał, że (cytuje) "NIE założy ankiety do 30 czerwca" po czym założył jeszcze jeden.. jakby na przekór własnym słowom :lol:
No i spodziewam się niedługo kolejnego tematu od robercik8211 i kolejnej świetnej i opiniotwórczej ankiety.. :lol:
Ronin dzieli i jego wizja dobrego i zlego pilkarza;)Cytat:
Podolski odmówił co ty pie...ysz to PZPN powiedział że nie kiwnie palcem w jego sprawie a to on zgłaszał chęć gry w Polskiej Reprezentacji. A jak nie było odzewu to co się dziwisz że nie gra dlatego dałem go w nawias. Co do reszty nie zmieniam zdania Roger nie miał szans na grę w Brazylii dlatego zdecydował się grać dla nas. A to inna sytuacja. Klose nawet zmienił swoje nazwisko i imię na Zniemczone a po Polsku też nie chce rozmawiać to co mam mówić jak nie zdrajca? Zdrajca aż miło. Zresztą połowa Śląska to Volksdeutsch-e którzy włażą Szwabom w tyłki.
Abu Yusuf w temacie ,,Dyskusje Ogólne" w dziale Kampanii Online.Cytat:
Mefisto już pewnie leci do Luksemburga do Trybunału sprawiedliwości :D
Las Cinco Muertes o Dragonicie w temacie o MŚ :mrgreen:Cytat:
Ty widzisz wszystko tak jak piszą w Bravo Girl
Przecież to było głupie jak but, człowiek nie rozumie czyichś wypowiedzi i ucieka się do takich oklepanych chwytów :roll:
Ta, do Luksemburga...Cytat:
Zamieszczone przez Rapsod