Sprawdzałem i savy są dobre. Być może faktycznie ten SSE2. Tak w ogóle to dziękuję za dobre chęci w celu naprawienia tego ctd, ale jak widać to chyba jeden z tych nie do przeskoczenia.
Wersja do druku
Sprawdzałem i savy są dobre. Być może faktycznie ten SSE2. Tak w ogóle to dziękuję za dobre chęci w celu naprawienia tego ctd, ale jak widać to chyba jeden z tych nie do przeskoczenia.
Jest coś jeszcze
Używam tego sub muzycznego http://forum.totalwar.org.pl/showthr...godny-z-BC-7-0
... z tego co widzę to złapałem się teraz na tym, że nie wgrałem tego pliku http://przeklej.org/file/cXAb7q/expo....bugfixerze.7z tak jak jest napisane w instrukcji submoda muzycznego, patrz http://forum.totalwar.org.pl/showthr...godny-z-BC-7-0
Podejrzewam, że dlatego Ci wywala, ponieważ ja nie mam wgranego tego pliku a Ty go masz. Teraz pytanie czy to jest przyczyną tego, że nie mogę przeskoczyć tury?
...ale niedopatrzenie przy instalacji.
Na bank to jest przyczyną. Mam nadzieję, że jedyną, sprawdzę po 16ej.
Polska tura 108, szlag by to trafił.
11:32:30.117 [system.rpt] [always] CPU: SSE2
11:32:30.117 [system.rpt] [always] ==== system log start, build date: Feb 25 2008 version development ===
11:32:30.133 [system.io] [always] mounted pack packs/data_0.pack
11:32:30.133 [system.io] [always] mounted pack packs/data_1.pack
11:32:30.133 [system.io] [always] mounted pack packs/data_2.pack
11:32:30.133 [system.io] [always] mounted pack packs/data_3.pack
11:32:30.133 [system.io] [always] mounted pack packs/data_4.pack
11:32:30.133 [system.io] [always] mounted pack packs/localized.pack
11:34:04.783 [game.script] [error] Trigger processing error in <devastation_cav_living_on_land>
: PercentageUnitCategory needs a living character with an army.
when testing <PercentageUnitCategory> condition
11:35:48.853 [game.script] [error] Trigger processing error in <devastation_cav_living_on_land>
11:38:39.039 [game.script] [error] Trigger processing error in <devastation_cav_living_on_land>
11:38:39.139 [game.script] [error] Trigger processing error in <devastation_cav_living_on_land>
11:41:40.828 [system.rpt] [error] No i wpizdu znowu sie wyjebalo... shit made in Italia
Znowu nieokreślony błąd, bo te poprzednie to raczej nie wpływają na to.
No i tak to jest z tymi modami. Lepiej już grać w te "gorsze", ale które są stabilne niż później się irytować.
Przeskoczyłeś tą 108 turę?
Próbowałem się cofnąć 1 raz, ale machnąłem ręką. BC 7.0 ma jeszcze takie dziwne bugi. tragedii nie ma, ale mogliby to naprawić. Ja sie wkurzyłem i pykam w Broken Crescent na submodach Jizya 2.0 i moim do Jizyi.
Broken Cresent stabilny?? Zagrałbym w coś stabilnego żeby się później nie musiał wkurzać :)
Z fixami i polecanym submodem Jizya 2.0 stabilny jak mało który, ale on ma swój temat.
Już nie ma siły do tego moda, wgrane najnowsze EDU wino wszystko ładnie 34 turą Polską i nagle już mam Panią "," aaaaaa