Mnie udało się zagrać jeszcze jeden meczyk (łącznie 5 na 7) i już jestem niemal pewien 1. miejsca.
Bez szans są przeciwko tej mojej Macedonii.
Wersja do druku
Mnie udało się zagrać jeszcze jeden meczyk (łącznie 5 na 7) i już jestem niemal pewien 1. miejsca.
Bez szans są przeciwko tej mojej Macedonii.
Na podstawie wyników Nikczemnika można stwierdzić, że barbary wcale nie są na tych zasadach na straconej pozycji względem nacji wschodnich. A nie chwaląc się, chyba jako jedyny poza samym zainteresowanym widziałem jego wszystkie bitwy z CoN. ;) Tak poza tym to pomyślcie nad ujednoliceniem zasad do romka, uwzględniającymi również frakcje z nowego DLC, bo na czwartkach krążyły dwie różne wersje.
Poczekaj jak zaczną kitować ( używać samej jazdy i strzelców ). Wtedy barbary nie będą mieć niczego do powiedzenia :drunk: . O Luzytanach nie wspominając :D .
Co do zasad, to pozostawiłbym takie jakie są, nie licząc limitu kawalerii - tu można by było rozszerzyć z tych 8 do 10.
Hmm... No to mamy jakiegoś podszywańca :svir:.
Załącznik 2759 Załącznik 2760 Załącznik 2761 Załącznik 2762 Załącznik 2763
Pięć :). Na dodatek to nie wszystkie bitwy, nie mówiąc o tym, że rozgrywał jeszcze z Pirxem i innymi. Zaprzeczyć się nie da, że Seba to stary wyjadacz i chcąc, nie chcąc jego głos trzeba brać pod uwagę ;) .