Zna ktoś moda który ogromnie zmienia mape nawet wieksza od mundus magnus? :twisted:
Wersja do druku
Zna ktoś moda który ogromnie zmienia mape nawet wieksza od mundus magnus? :twisted:
Hmmm tutaj trochę zmienione, na dniach może ukazać się takowaCytat:
polakma
viewtopic.php?p=272552#p272552
Dajta mi tu moda ze Sławiakami, jeżeli jeno tylko się da, szybciutko.
Z góry dzięki i szacunek tobie, człowieku który odpiszesz!
Hmmm...ze sławiakami? Nie rozumiem... :oops:
Chodzi o Słowian chyba... :)
Invasio Barbarorvm może?
Nie jestem purystą językowym i nie będę za późno na to, ale bez przesadyzmu ;) Dlaczego ktoś ma się domyślać o co komuś chodzi? Nawet nie raczy odpowiedź na zadane pytanie...Jeżeli chodzi o Słowian, to by się znalazło trochę tych modyfikacji...Cytat:
McAbra
Na pewno ten mod, co podałeś a raczej ich rodzina cała...
I teraz pytanie, czy chodziło ci o tzw. sławiaków obojętne z jakiego okresu historycznego, tu masz moim zdaniem ciekawy modCytat:
JanHetman
http://www.ancient-battles.com/catw/skythoi.htm
Oczywiście, chodziło mi o Słowian. :D
Okres - każdy.
Co zrobić aby zamiast 3 rzymskich rodzin mieć jedną(ród juljuszy albo scypionów)?
Proszę o to modzik załatwia sprawę, po polsku będziesz miał grę przy okazji ;)Cytat:
Zamieszczone przez maxcezar5
http://www.twcenter.net/forums/download ... le&id=2691
-------------------
--------------------------
edit:
Na prośbę Czcigodnego Sympatyka Rome, nowy link i aktualizacja tematu moda :D Posty powrzucałem do odpowiednich tematów... ;)
viewtopic.php?f=57&p=280591#p280591
Cześć kiedys grałem ale to wieki temu na modzie Total Realizm w 2006 roku...i dzisiaj znowu mnie naszło na ROME
1. Poszukuje moda w szczególnosci z dobrym AI komutera szukam dobrej rzeźni... czy te Europa Barbarorum bedzie sie nadawać (nieznam tego moda czytałem o nim opis ale tam nic niema o AI ) ?
2. rozchodzi mi sie również o dyplomacje stałe relacje z frakcjami...(wieloletnie sojusze) tak aby to jakos miało sens... sa takie mody ?? :)
3. Czy inteligecja kompa w modach Medievall II dużo odstaje od poziomu Rome, bo średniowiecze a strożytność nie robi mi różnicy chce tylko godnego przeciwnika do zabawy :)))))